sence moda nedir ve takip edilmelimidir.

LoSt_LoVe

Forum Onuru
bana göre modayı takip etmek çok saçma.

insanlar modayı takip etmedende giyinebilirlerki.bence modayı takip edenler kendi zevki olmayan yada özgüveni olmayan insanlardır.

kıyafet alırken kendi zevkimize göre neden almıyoruzda bu senenin modası bu bak bunu alalım diyorum ben anlamıyorum.

sizce buna ihtiyacımızmı var???????
 

eFSaNe_KaRTaL

| çArŞı |
Özel üye
Evet Bende Aynı YakıŞanı GiyeRim..MisaL son ZamanLarda Bi convers MoDası Var MemLekette Ama Ben Hiç Giymedim.Almayı da düşünmedim..HoŞuma Gitmiyo AçıkCası..Dediğin Gibi GüvenSizLerin İşi MoDa..
 

arzum

Forum Tutkunu
Nedir valla her gencin ayagında bi conversss bende sevmem aynı fabrikadan çıkmış gibi:D ben kendime ne yakıştırıyosam moda benim için odur marka takıntımda yoktur açıkcası pazardan beyendim pazarr dan giyinirim:)
 

dağcı

Üstat
moda = değişik giyim tarzıdır, zengin işidir ,zügürtün çenesini yorar , :D
takip meselesine gelince evet takip edilmelidir özellikle defileler çok güzel :D keşke mankenler hep öle gezse de bizde o defileleri hep görsek :D yanlış anlaşılmasın tabi en azından böle bi kıyafet varmış ben bunu biliyorum diyebiliriz hatta modaya uymak şart bile diyebilirim Allah korusun takip etmezsek ab bizi beyenmez :D
 
Moda Dediğiniz Gibi Güvensizlerin işi bencede. İnsan kendine yakışanı giymeli.moda diyerek Giydikleri bazı insanları paylançodan farksız yapıyo.. çok gülüyorum böylelerine. :)
 

tangomania

Üyecik
Öncelikle modanın zengin işi ve züğürtün de çenesimi yoracak bişey olduğuna inanmıyorum. Bence gayet herkes tarafından takip edilebilir bir şey bu.

İkinci olarak şunu soylemek istiyorum; Moda ile ilgili bir çok şey konuşıluyor. nedir bu moda diye herkes bişeyler syluyor. bence moda giyimden ote bir sektordür bir ticaret sistemidir. Hatta geçenlerde karşılaştığım ? yazısı da benim soyledklerimi destekleyen niteliktedir. (okumanızı tavsiye ederim)
 
Top