Seçtiğiniz Kelebeğe Göre Kişilik Analizi

Enda

Neylersin!!!
V.I.P
Bir Kelebek Seçin Ve Bilinçaltınızda Yatan Bilinmezlikleri Keşfedin

72312


Mitolojide kelebeklerin insanların ruhlarını temsil ederdi. Eski Yunan’da insanlar öldükten sonra ruhlarının bir kelebek ya da bir güvercinin içine girdiğine inanılıyordu. Fotoğraftaki siyah arka plan sizin bilinçaltınızı temsil ediyor. Aydınlanmaya ihtiyaç duyan bir yer. Seçeceğiniz kelebeği seçerken dikkat edin. Çünkü sizi uçarak aydınlığa çıkartacak.

1. Kısıtlamaların Sembolü

Eğer 1 numaralı kelebeği seçtiyseniz kanatlarının üst kısmındaki renk değişimini fark etmişsinizdir. Bu sizin özgür olmak için mücadele ettiğiniz anlamına geliyor. Hayal kırıklıklarınızı ifade etmek istiyorsunuz. Özgürlüğü her an arzuluyorsunuz. Birisi ya da herhangi bir şey sizi düşüncelerinizi ifade etmekten yalnızca sizin izin verdiğiniz ölçüde kısıtlayabilir.

Yüzleşmeni gereken en önemli probleminiz ise kendinizi düzgün bir şekilde ifade edememeniz, bir şeyleri anlatırken parçaları birleştiremiyorsunuz. Siz konuşurken birileri devamlı sözünüzü kestiği için düşünceleriniz tam anlaşılmıyor hatta bazen duyulmuyor bile. Bunun önüne geçin, gerekirse sesinizi kontrollü kullanmayı öğrenin ama söylediğiniz şeyi karşı tarafa doğru aktarmanız insanlarla olan iletişimde önemli bir detay.

2. İkilik ve Karmaşanın Sembolü

Çekiç ve örs arasında sonsuza kadar iki dünya arasında gibisiniz. Baskı altında olduğunuzu hissetmeden hayatınızdaki hiçbir şeye pek karar veremezsiniz. Her zaman birbirinizden hoşlanmayan iki arkadaşın arasında yakalandığınız durumlarla karşı karşıya kalırsınız ve ikisini de vazgeçemez veya aralarında seçim yapamazsınız.

Başkalarına sizin arabulucu olmadığınızı söylemelisiniz. Diğer insanlar yüzünden seçim yapmayı bırakıp tamamen kendiniz için bir şeyler yapmak adına kararlar vermelisiniz.

3. Rutinliğin Sembolü

Eğer 3 numaralı kelebeği seçtiyseniz, bulunduğunuz konumdan belki daha iyisini elde etmek belki de geçmişteki kötü davranışlarını örtüp yeni bir şeylere başlamak adına bir şeyler yapmayı zor bulan bir yapınız var. Rutini ve onun yarattığı konforu seviyorsunuz. Monotonluk sizi zaman zaman rahatsız etse bile, durağanlığı tercih ediyorsunuz.

4. Sırların Sembolü

Hayatınızla ilgili çok büyük bir sırrı saklıyorsunuz. Bu geçmişte yaptığınız utanç verici bir şey de olabilir ya da kimseye söyleyemediğiniz bir hayal kırıklığınız da olabilir. İnsanların bunu anlayamayacağını düşünüyorsunuz. Bu büyük yalan sizi içten içe yiyor. Fakat bunun açığa çıkabilme ihtimali sizi çok fazla korkutuyor. Hayattan zevk alabilmeniz için tüm cesaretinizi toplayıp bunu ortaya çıkarmalısınız ve yüzleşmelisiniz.

Bu kendinizi ortaya çıkarmak olsa bile; bazı şeyleri kabul etmek, hayatta yapmamız gereken en zor şeylerden biridir.

5. İfade Edilemeyen Aşk Sembolü

En büyük sorununuz, sevdiğiniz kişi hakkındaki duygularınızı ifade etme korkusu. hiç fark etmeden aşık oluyorsun. Duygularınızı kendi içinde tutarsın ve sevdiğiniz kişi size yaklaştığında güvensizliğiniz yüzünden onları görmezden geliyorsunuz. Bu duyguları ifade etme cesaretini bulduğunuzda ve sonunda sevdiğiniz kişiye yaklaştığınızda, hayatınızda mutluluk bulacaksınız. İyi bir adım atmak için yapacağınız şey kendinizi her geçen gün daha çok sevmeye çalışmaktır.

6.Yanlış Anlaşılma Sanatçısı Sembolü

Sanat dünyasına ilgi duyuyorsunuz ve yaratıcı şeyler yapmak konusunda tutkunuz var. Resim, müzik veya yazı yoluyla kendinizi nasıl ifade edeceğinizi biliyorsunuz, ancak başkaları sanatınızda söylemeye çalıştığınız şeyi asla anlamıyor. Çok fazla kodlanmış mesajlar, soyut şeyler, çok fazla gizem kullanıyorsunuz.

Bazen siz bile aslında neyi ifade etmek istediğinizi anlamıyorsunuz. Kendinizi daha iyi anlamak için, aklınızı bazı basit solunum meditasyonlarıyla rahatlatmayı deneyin.

7. Samimilik ve Dürüstlüğün Sembolü

Siz çok dürüst birisiniz, bazen bu daha da yüksek seviyelere çıkabiliyor biraz acımasız bir şekil alsa da. Nasıl yalan söyleyeceğinizi bilmiyorsunuz ve çevrenizdekilerden bir şeyleri gizlemeyi sevmiyorsunuz. Arkadaşlarınız sizi bazen biraz zorlayan, otantik bir insan olarak görürler. Dürüstlüğünüzü köreltmek yerine, gülerek ve nezaketle konuşmayı deneyin. Bazen birkaç kibar kelime, başka birine yardım etmek için sert bir dürüstlükten daha fazlasını yapabilir.

8. Mükemmelliğin Sembolü

Bu kelebeği seçtiniz, çünkü mükemmel olmak istiyorsunuz. Herkes size söylemese de mükemmellik dengesini bulmak için sürekli uğraşıyorsunuz. Çalışmak ve arkadaşlarınızla olan ilişkiler konusunda çok bilinçli birisiniz. Mükemmele ulaşmaya çalışmak yerine belki de en iyisini yapmaya çalışmak ve olabildiğiniz en iyi halde olmaya çalışmalısınız. Mükemmel bir şey yoktur, sadece “dünden daha iyi” var.

9. Otoriterlik Sembolü

9 numarayı seçtiyseniz, bulunduğunuz durumlarda durumun tam kontrolünü isteyen bir kişisiniz. İnsanlardan istediğiniz her şeyi yapmasını, sorularınızı derhal yanıtlamasını ve bunlar beynini kullanarak hepsini yapmasını istersiniz. Her zaman patron gibi davranıyorsunuz ya da bir kontrol altında tutma eğilimindesiniz ve bu çevrenizdeki insanlara rahatsız edici gelebilir. Hayatınızda biraz daha alçak gönüllü olmaya çalışın; insanlar size daha çok saygı duyacak ve siz de daha mutlu bir yaşayacaksınız. Saltanatı bırakıp halktan biri olmanın tadına bakın.
 

Çağlayağmur

👪
Süper Moderatör
7. Samimilik ve Dürüstlüğün Sembolü

Siz çok dürüst birisiniz, bazen bu daha da yüksek seviyelere çıkabiliyor biraz acımasız bir şekil alsa da. Nasıl yalan söyleyeceğinizi bilmiyorsunuz ve çevrenizdekilerden bir şeyleri gizlemeyi sevmiyorsunuz. Arkadaşlarınız sizi bazen biraz zorlayan, otantik bir insan olarak görürler. Dürüstlüğünüzü köreltmek yerine, gülerek ve nezaketle konuşmayı deneyin. Bazen birkaç kibar kelime, başka birine yardım etmek için sert bir dürüstlükten daha fazlasını yapabilir.
 
Top