Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Savoiardi Tarifi, Kedidili Tarifi, Kedidili Bisküvisi Tarifi
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="Papatya" data-source="post: 857972" data-attributes="member: 91538"><p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">Savoiardi Tarifi, Kedidili Tarifi, Kedidili Bisküvisi Tarifi </span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">Savoiardi Nasıl Yapılır, Kedidili Nasıl Yapılır, Kedidili Bisküvisi Nasıl Yapılır </span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">Biscotti Savoiardi Nasıl Yapılır Biscotti Savoiardi Tarifi </span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><strong><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">Malzemeler</span></span></strong></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"> 3 adet yumurta (akları ve sarıları ayrılmış),</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"> 1 çay bardağı pudra şekeri,</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"> 1 çay bardağı un,</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"> 1 tutam tuz,</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"> Üzeri için 1 yemek kaşığı toz şeker ve 1 yemek kaşığı pudra şekeri.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><strong><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"></span></span></strong></p> <p style="margin-left: 20px"><strong><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">Hazırlanışı</span></span></strong></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"> Yumurta aklarını bir tutam tuz ekleyerek kar haline gelene kadar çırpın,</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"> Yumurta sarılarını 1 çay bardağı pudra şekeri ile krema kıvamına gelene kadar çırpın,</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"> Unu ekleyip homojen bir karışım elde edecek şekilde çırpmaya devam edin,</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"> Yumurta sarılı karışımı yumurta aklarına ekleyerek bir spatula yardımıyla yavaşça birbirine yedirin,</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"> Karışımı sıkma torbasına alıp yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye 7-8 cm uzunluğunda, 1-2 cm genişliğinde sıkın,</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"> 1 yemek kaşığı şeker ve pudra şekerini bir kasede karıştırın,</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"> Bu karışımı bisküvilerin üzerine serpin,</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"> Hepsine serptikten sonra bir kez daha serpin,</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"> Tepsiyi 180 derecede önceden ısıtılmış fırında bisküviler kızarana kadar pişirin,</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"> Tepsiyi fırından çıkardıktan sonra yağlı kağıtla birlikte tezgahın üzerine alın,</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"> Bu şekilde 1-2 saat bekletip kıtırlaşmalarını sağlayın.</span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Papatya, post: 857972, member: 91538"] [INDENT][FONT=Tahoma][SIZE=4] Savoiardi Tarifi, Kedidili Tarifi, Kedidili Bisküvisi Tarifi Savoiardi Nasıl Yapılır, Kedidili Nasıl Yapılır, Kedidili Bisküvisi Nasıl Yapılır Biscotti Savoiardi Nasıl Yapılır Biscotti Savoiardi Tarifi [/SIZE][/FONT] [B][FONT=Tahoma][SIZE=4]Malzemeler[/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Tahoma][SIZE=4] 3 adet yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1 çay bardağı pudra şekeri, 1 çay bardağı un, 1 tutam tuz, Üzeri için 1 yemek kaşığı toz şeker ve 1 yemek kaşığı pudra şekeri.[/SIZE][/FONT] [B][FONT=Tahoma][SIZE=4] Hazırlanışı[/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Tahoma][SIZE=4] Yumurta aklarını bir tutam tuz ekleyerek kar haline gelene kadar çırpın, Yumurta sarılarını 1 çay bardağı pudra şekeri ile krema kıvamına gelene kadar çırpın, Unu ekleyip homojen bir karışım elde edecek şekilde çırpmaya devam edin, Yumurta sarılı karışımı yumurta aklarına ekleyerek bir spatula yardımıyla yavaşça birbirine yedirin, Karışımı sıkma torbasına alıp yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye 7-8 cm uzunluğunda, 1-2 cm genişliğinde sıkın, 1 yemek kaşığı şeker ve pudra şekerini bir kasede karıştırın, Bu karışımı bisküvilerin üzerine serpin, Hepsine serptikten sonra bir kez daha serpin, Tepsiyi 180 derecede önceden ısıtılmış fırında bisküviler kızarana kadar pişirin, Tepsiyi fırından çıkardıktan sonra yağlı kağıtla birlikte tezgahın üzerine alın, Bu şekilde 1-2 saat bekletip kıtırlaşmalarını sağlayın.[/SIZE][/FONT] [FONT=Tahoma][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/INDENT] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
En iyi yönetim şekli?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Savoiardi Tarifi, Kedidili Tarifi, Kedidili Bisküvisi Tarifi
Top