Sanal Makyaj

Asi Kız

Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna
Özel üye
Google aramalarında yüzünüze sanal makyaj yapabileceksiniz

EVET YANLIŞ DUYMADINIZ DAHA TEST AŞAMASINDA AMA HARİKA OLUR BİZ BAYANLAR İÇİN ??

Google uygulaması ile anlaşmalı markaların kozmetik ürünlerini arattığınızda ; zengin gerçeklik ile yüzünüze uygulayabileceğiniz bir seçenek çıkacak. Böylece satın almadan önce deneyebileceksiniz.

sanal-makyaj.jpg


Alışverişlerin daha fazla internete yöneldiği günümüzde giysi, takı, makyaj, gözlük gibi pek çok ürünün denenmesi noktasında sıkıntılar yaşanıyor. Şartları karşılamayan ürünleri kargo ile tekrar geri gönderip değişim veya iade talep edilmesi gerekiyor. Bu noktada sanal gerçeklik veya zengin gerçeklik önemli bir yardımda bulunabilir.

Sanal makyaj​

Google’ın mobil arama uygulamasında başlattığı yeni deneysel özellik makyaj malzemelerinin zengin gerçeklik üzerinden yüzünüzde nasıl durduğunu görmenizi mümkün kılıyor. ABD’de başlayan özellik standart Google aramalarında ortaya çıkıyor.

L’Oreal veya MAC Cosmetics gibi anlaşmalı firmaların ürünlerini Google üzerinde arattığınızda Üzerinde Dene tuşu görünüyor. Bu tuşa bastığınızda uygulama kozmetik ürünlerini yüzünüze uyguluyor.

Ön kamerayı kullanan bu özellik farklı gölgelendirmeler, farklı deri tonları gibi seçeneklerle kullanıcının seçim yapmasına yardımcı oluyor. Bir mağaza linki de beğenildiği takdirde ürüne götürüyor.

Bu özellik şimdilik sadece ABD’de test halinde. Gelecek yıl daha fazla ülkeye gitmesi bekleniyor. Google uygulaması ayrıca Keşfet kısmında ve Alış Veriş kısmında güzellik, giyim, ev bakımı gibi ürünlerde profesyonellerin tavsiyelerini de sunmaya başladı.
 
Top