Samsung'un 3 kez katlanabilen Galaxy Dual Fold modeli S Pen ile geliyor

Katlanabilir telefon teknolojilerine büyük yatırımlar gerçekleştiren Samsung, 3 kez katlanabilen ve S Pen ile gelecek bir Galaxy Dual Fold modeli üzerinde çalışıyor.

katlanan-telefon.jpg


Galaxy Z Flip ve Z Fold serileri ile piyasada büyük satış başarısına imza atan Samsung, şimdi de S Pen kalemine sahip üç kez katlanabilir Galaxy Dual Fold modeli üzerinde çalışıyor.

Büyük ekran ve S Pen'le fark yaratabilir​

Samsung tarafından ilk patent başvurusu Temmuz 2021'de gerçekleştirilen yeni modelin, tasarımı hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Geçtiğimiz Tüketici Elektroniği Fuarı’nda tanıtılan Flex modellerine oldukça benzeyen Galaxy Dual Fold'un kalemli tasarıma sahip ilk katlanabilir Samsung telefonu olması bekleniyor.

katlanir-telefonlar.jpg


iki adet menteşe bölümü ve üç ekran panelini içeren telefon patentinin, manyetik alanlar ile tutularak iki katlanabilir bölüm arasına yerleşen bir S Pen tasarımı bulunuyor. Bununla birlikte güncel S Pen modellerinde bulunan teknolojileri beraberinde getirecek Galaxy Dual Fold, telefona takıldığında şarj olacak ve ek bir pil girişi veya şarj yuvası bulunmayacak.
donanimhaber.com
 

phoneX

Üyecik
Böyle bir telefonumun olmasını isterdim lakin ilk çıktığında fiyat gerçek fiyatının 3 katı falan oluyor. Çıktıktan sonra bir müddet bekleyip almak taraftayım telefonları. Bu telefon zaten konsept çıkıp çıkmayacağı insanların reaksiyonuna bağlı. Önce patent alınıyor sonra sosyal medyada konuşuluyor. İşte bu süreç firmanın telefonu üretip üretmeyeceğini belirliyor.
 
Top