• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Giyilebilir Teknoloji Samsung Gear S3'ün çıkış tarihi belli oldu

Henüz şekillenme aşamasında olan ve varlık mücadelesi veren akıllı saat pazarında en istikrarlı üretici konumundaki Samsung, Gear adını verdiği seride yeni bir aşamaya geçme planları yapıyor. Samsung, Eylül 2013’te ilk Gear akıllı saatini satışa çıkarmış ve 2014’ün Nisan, Haziran ve Kasım aylarında çıkardığı Gear 2, Samsung Gear Live ve Samsung Gear S modelleriyle arayışını sürdürmüştü.

gear%2Bs3.jpg

Samsung Gear S3 ile akıllı saat piyasasına yeni bir soluk getirmeyi planlıyor. Korea Herald’ın haberine göre Samsung Gear S3 önümüzdeki Eylül ayında Berlin’de gerçekleşecek olan IFA 2016 etkinliğinde tanıtacak.

Şirket kaynaklarından sızan bilgilere göre bu yılın eylül ayında “Gear S3” adını taşıyacak akıllı saatin tanıtımı yapılacak ve aynı ay içinde çok sayıda ülkede etkin bir pazarlama faaliyetiyle satışa sunulacak. Bu modelin lüks versiyonun da 2017 Mart ayında düzenlenecek Baselworld 2017‘de tanıtılması bekleniyor. Baselworld’de her yıl dünyaca ünlü markaların saat ve takılarının tanıtımı yapılıyor. Gear S3’ü de Mart 2017’de tanıtmayı planlıyorlar. Lüks Gear S2’de geçtiğimiz Mart ayında Baselworld’de tanıtılmıştı.

Samsung ve de Grisogono ortaklığı ile yapılan lüks Gear S2’de 100’den fazla siyah ve beyaz elmas kullanıldı ve 15.000 bin dolardan satışa sunulmuştu.

Samsung Gear S3 hakkında detaylı bilgiler için Eylül ayına kadar beklememiz gerekecek. Apple akıllı saat piyasasının %52'sini elinde tuttuğunu belirtmişti. Samsung yeni akıllı saati ile dengeleri değiştirmeyi hedefleyecektir.
 

Gönülçelen

Sen zamana bırak gerisini ben hallederim...
Özel üye
Acaba gear 2 yerine bunu mu beklemek lazim daha mantikli sanirim almisken iyisini almak lazim demi ama:)
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Gear S3, Gear S2 'den hem görsel hem de işlevsel (işlemci, ekran vs) açıdan daha önde olacaktır. Son çıkan her zaman ilk üzünden daha iyidir. Bu telefon piyasasının olmazsa olmazı. :)
 
Top