Giyilebilir Teknoloji Samsung Gear 2 Fit Sızdı

Giyilebilir cihazlar sektörünün yeni üyesi olması beklenen Samsung Gear 2 Fit, özellikleri ile birlikte gün ışığına çıkmış durumda…

Bu zamana kadar geliştirdiği cihazları ve hizmetleri ile beraber başarı elde eden ve her geçen yıl daha da büyüyen yapısı ile dikkat çeken Samsung, teknoloji dünyasında oluşan yenilikleri takip etmeyi ihmal etmiyor. Nitekim son zamanlarda epey dikkat çekmeye başlayan giyilebilir cihazlar sektörüne adım atmış olan Güney Kore merkezli teknoloji devi, şimdilerde ise geliştirmekte olduğu Samsung Gear 2 Fit modeli ile gündemde. Aslında ortada resmi olarak duyurulmuş bir bilgi yok ancak SamMobile sitesi tarafından ortaya çıkartılan oldukça güçlü iddialar bulunmakta.
Ae2cyQy.jpg
Site, şirket cephesinden elde ettiği bilgileri güvenilir kaynaklara dayandırarak kullanıcılarına aktardı.

Bu Sefer Daha Güçlü Olacak

Belirtilen bilgilere göre Samsung Gear 2 Fit, daha önceki modellere göre çok daha güçlü bir yapıda olacak. Bünyesinde 1.55 inç büyüklüğünde küçük bir ekran bulunduran bileklik, 216 x 432 piksel çözünürlük sunacak. Bunun yanında Samsung tarafından üretilen 1 GhZ çift çekirdekli işlemciyi kullanacak olan cihaz, 512 MB RAM, 2 GB depolama alanı ve 200 mAh gücünde batarya gibi özelliklere de sahip.

İşin En Önemli Detayı İşletim Sisteminde
Bir süre önce Samsung’un artık giyilebilir cihazlarda Android Wear kullanmak istemediği bildirilmişti. Nitekim Android Wear işletim sisteminden kurtulmak ve Tizen sistemine terfi etmek isteyen firma, yeni bilekliğinde Tizen 2.3’e yer verecek. Bunun yanında kalp ritim ölçer, barometre ve daha nice önemli özelliğin bileklikte yer alacağını belirtelim. Ayrıca cihazın gelecek ay duyurulması bekleniyor.
 
Top