• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Giyilebilir Teknoloji Samsung Galaxy Watch 5 Hakkında

Akıllı saat dünyasının en büyük isimlerinden birisi olan Samsung’un bu yılın ikinci yarısında Galaxy Watch 5 Pro‘yu tanıtması bekleniyor. İlk etapta planda gelmesi beklenmeyen Pro modeli, önemli özellikleri bünyesinde barındıracak. Model ile ilgili sızıntı bilgiler gelmeye devam ediyor.

92ceMLj.jpg


Apple ve Huawei markaları ile büyük bir rekabet içinde olan Samsung, bu yıl içinde Galaxy Watch 5 serisini duyuracak. Galaxy Watch 4 serisi ile birlikte büyük bir beğeni toplayan Samsung, aynı başarıyı Galaxy Watch 5 serisi ile de yakalamayı hedefliyor. Geçtiğimiz haftalarda sızıntı haberlerinin kurbanı olan Galaxy Watch 5 modeli, sağlık konusunda kullanıcılara önemli özellikler sunuyor.

Kullanıcıların vücut ısılarından kanındaki oksijen seviyelerine, kalp atış hızlarından uyku takibine kadar önemli konularda kullanıcıları takip edebilen Galaxy Watch 5 modeli, 2022 yılının ikinci yarısında global pazarda boy gösterecek. Ayrıca son gelen sızıntı haberlerine göre bu akıllı saat modelinin batarya kısmında değişiklikler yaşadığı belirtiliyor. İşte Detaylar…

Galaxy Watch 5, Kullanıcılara Uzun Süreli Kullanım Deneyimi Sunacak​

Samsung Galaxy 5 modelini, Samsung Galaxy Watch 4 modeli ile kıyasladığımız zaman kullanıcılara daha uzun süreli kullanım deneyimi sunduğunu görüyoruz. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz sene piyasaya sürülen (40 mm) Samsung Galaxy Watch 4 247 mAh batarya gücüne sahip iken (44 mm) Samsung Galaxy Watch 4 ise 361 mAh pil kapasitesine sahipti. Samsung Galaxy 5 modelinde batarya kapasitesi küçük bile olsa kullanım deneyimini etkileyecek şekilde artırılmış durumda.

(40 mm) Samsung Galaxy Watch 5 modeli 276 mAh batarya kapasitesine ve (44 mm) Samsung Galaxy Watch 5 modeli 397 mAh batarya kapasitesine sahip olacak. Sahip olduğu özellikler ile birlikte kullanıcılara sağlık konusunda da önemli ölçüde yardımcı olacak Galaxy Watch 5 modeli, vücut ısısı ölçme özelliği sayesinde oluşacak riskli bir durumda hemen kullanıcılara (sesli veya titreşim yoluyla) uyarı gönderecek.

Galaxy Watch 5 Özellikleri​

Samsung markasının bu yıl içinde tanıtacağı yeni Samsung Galaxy Watch 5 modelinin giyilebilir pazarda birçok yeniliğe imza atacağı söyleniyor. Daha güçlü özellikler ve güncellenmiş tasarımı ile birlikte Samsung Galaxy Watch 5 modeli bu yıl piyasada boy gösterecek. Galaxy Watch 4 modelinde olduğu gibi uyku takibi, kandaki oksijen takibi, kalp atış hızı takibi özelliklerine ev sahipliği yapacak olan Galaxy Watch 5 modelinin ayrıca vücut ısısı takibi özelliğine sahip olacak. (40 mm) Samsung Galaxy Watch 5 modeli 276 mAh batarya kapasitesine ve (44 mm) Samsung Galaxy Watch 5 modeli 397 mAh batarya kapasitesine sahip olacak.

Ayrıca Galaxy Watch 5 modeli uzun pil ömrü ile birlikte kullanıcılara uzun süreli kullanım deneyimi sunacak. Farklı renk seçenekleri ile kullanıcıların kendi tarzlarını kolay bir şekilde yansıtmalarına yardımcı olacak Galaxy Watch 5 modelinin daha geniş bir ekrana sahip olması bekleniyor. Daha önceki sızıntı haberlerine baktığımız zaman Samsung Galaxy Watch 5 modelinin bugüne kadar piyasaya sürülmüş en ilginç ekrana sahip olması bekleniyor. Galaxy Watch 5 modelinin, döndürülebilen ve daha büyük boyutlara ulaşmak için açılabilen bir ekran ile piyasaya sürülmesi bekleniyor.
 
Top