Samsung C3303 Champ

Samsung dokunmatik cep telefonu pazarındaki rekabati arttıran en büyük firma desek yeri olur. Firma gün geçmiyor ki yeni bir dokunmatikle karşımıza çıkmasın. Samsung’un son bombası C3303 Champ uygun fiyatı ve güçlü özellikleriyle Temmuz ayı sonunda Türkiye pazarında satışa sunulacak. Firma dokunmatik cep telefonları serisinin fiyat-performans başarısıyla Samsung Star S5233′ün grafiğini bu telefonla daha da yükseltmeyi düşünüyor.
samsung-c3303-champ.jpg


Samsung C3303 Champ’in ilk bakışta öne çıkan özellikleri ise şöyle;

Samsung Star’da da önce çıkan bir özellik olan uzun pil ömrü Champ’de de devam ediyor. Telefon 3D ses efektleri, entegre radyosu dual hoporlörü ile kullanıcısına tam anlamıyla müzik şöleni yaşatıyor. 8 GB’a kadar yükseltilebilir hafızası, Bluetooth özelliği de yine öne çıkan özellikleri arasında. Benim en çok hoşuma giden özelliği ise artık telefonlarda yavaş yavaş standart haline gelen 3,5 mm’lik kulaklık girişi. Bu giriş sayesinde telefonlarımızda dilediğimiz müzik kulaklığını kullanma imkanımız oluyor. Champ’in diğer özellikleri ise şu şekilde.
2,4 inch ekran, 1,3 MP kamera, 30 MB dahili hafıza, USB 2.0 bağlantı, 1000 mAh pil, 12 saat konuşma, 666 saat bekleme süresi.

Samsung Champ’in fiyatı ise 240-260 TL arasında değişen fiyatlarda
 
Top