K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 12 Mys 2016 #12 Sentinus dediki: Yer hakkında bilgisi olan varmı? en önemli detay bu bence. Genişletmek için tıklayın... Biliyorum da buradan açıklamak istemiyorum,
Sentinus dediki: Yer hakkında bilgisi olan varmı? en önemli detay bu bence. Genişletmek için tıklayın... Biliyorum da buradan açıklamak istemiyorum,
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 12 Mys 2016 #13 Ona göre organizasyon düzenlemek lazım abi. Herkes farklı şehirlerde yaşıyor malum..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 12 Mys 2016 #14 Sentinus dediki: Ona göre organizasyon düzenlemek lazım abi. Herkes farklı şehirlerde yaşıyor malum.. Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle katılıyorum. ..
Sentinus dediki: Ona göre organizasyon düzenlemek lazım abi. Herkes farklı şehirlerde yaşıyor malum.. Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle katılıyorum. ..
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 12 Mys 2016 #15 Ben yeniyim daha bende kendimi davet etsem ayip olur mu ki
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 12 Mys 2016 #16 Arkadaşlar kulakalrim cinladi geldimm davet mi bekliyorsunuz birde çıkın gelin işte Gelmek isteyen olursa özelden yer bildirimi yaparim başımin ustunde yerimiz var
Arkadaşlar kulakalrim cinladi geldimm davet mi bekliyorsunuz birde çıkın gelin işte Gelmek isteyen olursa özelden yer bildirimi yaparim başımin ustunde yerimiz var
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 12 Mys 2016 #17 Cok naziksin sahracim muthis bir yuregin var gönlüm ve butün iyi dileklerim senin dügün gununde yaninda olacak
Cok naziksin sahracim muthis bir yuregin var gönlüm ve butün iyi dileklerim senin dügün gununde yaninda olacak
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 12 Mys 2016 #18 Şartlarımı zorlayacağım bir durum ama maalesef uzun yol yasagim var.Canım Sahram biz burda yapariz bir düğün daha demi
Şartlarımı zorlayacağım bir durum ama maalesef uzun yol yasagim var.Canım Sahram biz burda yapariz bir düğün daha demi
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 12 Mys 2016 #19 Hadi Allah mesut etsin Sahra bacım.İki ayakta benim için salla . Sürpriz oldu .
P Papatya V.I.P V.I.P 15 Mys 2016 #20 Sahram şimdi ne yapıyor acaba... @nazenin Allahım güzel bir yuva, mutlu bir ömür nasib et kuzuma... Hep aklımda...
Sahram şimdi ne yapıyor acaba... @nazenin Allahım güzel bir yuva, mutlu bir ömür nasib et kuzuma... Hep aklımda...