GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 19 Eyl 2006 #1 resimli şiir eklemek istiyorum ama nasıl eklenildiğini bi türlü çözemedim Yardımcı olabilir misiniz?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 19 Eyl 2006 #2 Aramıza hoşgeldin @TeBeSSüm Aşağıdaki linkte bilgisayardan resim upload ederek forumda gostermek konusu detaylı şekilde anlatılıyor. Foruma Resim Eklemek ve Resim Paylaşmak Upvote 0 Downvote
Aramıza hoşgeldin @TeBeSSüm Aşağıdaki linkte bilgisayardan resim upload ederek forumda gostermek konusu detaylı şekilde anlatılıyor. Foruma Resim Eklemek ve Resim Paylaşmak
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 25 Eyl 2006 #3 Teşekkür ederimde ben yapıyorum sadece şiirin linki çıkıyor Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 25 Eyl 2006 #4 o linkte hata varr heidi Upvote 0 Downvote
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 14 Şbt 2017 #6 buhurdan dediki: vayy be bir zamanlar @TeBeSSüm Genişletmek için tıklayın... Aaa nerden buldun bunu sen Upvote 0 Downvote
buhurdan dediki: vayy be bir zamanlar @TeBeSSüm Genişletmek için tıklayın... Aaa nerden buldun bunu sen
buhurdan Özel Üye Özel üye 14 Şbt 2017 #7 TeBeSSüm dediki: Aaa nerden buldun bunu sen Genişletmek için tıklayın... bizden kaçmaz Upvote 0 Downvote