Resimleri Karikatüre Çevirme - Artrage2 - Videolu anlatım

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Aşağıdaki linkten indireceğiniz programı kısıtlama olmaksızın kullanabilirsiniz. Ancak program sanıldığının aksine resimleri direkt olarak karikatüre çevirmeyip sizin becerinizle bir kopyasını çizmemize ya da resme bakarak yeni bir karikatür resim oluşturmanıza yarıyor. Mevcut resminizin görünümünü de karikatüre çevirebilmemiz mümkün. Sadece karikatür değil gerçeğe yakın görünümde çizimler de yapabilirsiniz.

Resimleri Karikatüre Çeviren Program

Program kendi formatı olan ptg formatı ile çalışıyor. Ancak bu diğer formatlarla da çalışamayacağımız anlamına gelmiyor. Bunun için programı açtıktan sonra File > Import Image linkini izlememiz gerekiyor. Böylece istediğiniz formattaki resmi yükleyebilir ve üzerinde değişiklik yapabilirsiniz. İsterseniz bu fotoğrafın bir kopyasını çizmeyekte (karikatür şeklinde) mümkün.

Yine oluşturduğunuz resimleri istediğiniz formatta kaydetmek için Export As Image menüsünü kullanıyoruz. Programdaki menüleri kullanarak eğer ilginiz varsa harika sonuçlar elde edebilmeniz mümkün.

Aşağıdaki resmi inceleyin.

OrCR7.png


Örnek olarak jpg formatında bir resim yükleyip üzerinde küçük değişiklikler yaptım.

RdomO.png


Ayrıca program ile layer uygulamaları ile iki veya daha çok çizimi üst üste giydirmeniz ve böylece çok farklı resimler elde etmeniz mümkün.

ArtRage 2 programının kullanımı ile ilgili oalrak aşağıdaki iki örnek videoyu izleyiniz.


 
Top