Rengarenk Fotoğrafları/Renkli resimler

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
Rengarenk fotoğraflar
Profesyonel çekilmiş rengarenk fotoğraflar
Renkli resimler
Renkli nesne resimleri


Renkler her yere yakışır. Hayatın her noktasında renklilik ve canlılık bireyin kendini iyi hissetmesini, ruhuna enerji katmasını sağlar. Renksizlikten ve soğukluktan uzak fotoğraflar görmektesiniz. Kapak fotoğrafı için rengarenk fotoğraflar, karışık renkli resimler, rengarenk kelebek resimleri, renkli kalemler fotoğraf, birbirinden renkli en güzel resimler.
Tüm renklerin bir araya geldiği neşeli ve eğlenceli renkli, en güzel fotoğrafları sizler için seçtim...
 

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
Kırmızı ve beyazın karışımı ile oluşan bir renk olan pembenin çok sayıda farklı tonu vardır. Bu tonlar karışımda kullanılan kırmızı ve beyaz renklerin oranına göre değişir. Farsça'dan gelen ve pamuk çiçeği anlamına gelen bir kelime olan penbe, Türkçe'de ünsüz benzeşmesi ile pembe halini almıştır. Genellikle kadınlıkla bağdaştırılan bir renktir. Özellikle küçük kız çocuklarının giysi, aksesuarlar ve oda dizaynlarında sıklıkla kullanılır. Sevimliliğin ve saflığın temsilcisi olan bir renktir.
 

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
İnsana neşe ve mutluluk veren pembe renk, aynı zamanda hayallerin ve aşkın rengidir. Pembe renk giyen insanlar daima gülen, ciddi olması gereken yerlerde ise ciddiyetini koruyabilen insanlardır. Çevrelerine daima neşe verirler. Çekingen bir yapıya sahip olmalarına rağmen bunu diğer insanlara karşı belli etmezler.

İnsan psikolojisinde rahatlatıcı ve dikkat çekici bir etkisini olduğundan hayallere dalmaya ve odak noktasını kaybetmeye sebep olabilir. Bu nedenle ofislerde, kütüphanelerde ve diğer çalışma ortamlarında tercih edilmez. Sakinleştirici etkisinden dolayı hapishanelerde, hastahanelerde, içki ve uyuşturucu bağımlılığını tedavi eden rehabilitasyon merkezlerinde kullanılır.
 
Son düzenleme:

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
Sonbahar gelince dışarıda sarı ve kahverengine yakın yapraklarla dolu sokaklarla karşılaşılır. Rüzgarla birlikte yemyeşil yapraklar dökülerek hüzünlü bir ortamda bulunmayı sağlar. Halk arasında hardal sarısı olarak bilinse de hardal başlı başına farklı bir renktir.

Hardal siyah, sarı ve beyaz renkte çiçeklerden oluşan bir baharat türüdür. Amerikanın keşfinden sonra dünyaya yayılan bir baharat ve sos olmuştur. Ülkemizde çok kullanılan baharat olmasa da çok uluslu yiyecek şirketleri sayesinde sıkça rastlanılması mümknüdür. Hardal denildiğinde akla ilk olarak sarının koyusu bir renk tonu gelir.
 
Son düzenleme:

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
Hardal rengi kahverenginden açık, sarıdan koyu bir renktir. Ten rengine benzese de birkaç ton daha koyusudur. Çoğunlukla keten gömlek ve pantolonlarda kullanılır. Çok sevilen bir renk olmasına rağmen kombin yaparken en çok yapılan yanlış kırmızıyı kullanmaktır. Kırmızı, kahverengi ile uyum sağlayan giden ancak hardal renginin soğukluğu ve iş ciddiyetini kıran bir renktir. Hüznün temsili olan sonbahar rengi hardalla kombin yapmak için tavsiye edilen renkler siyah ve gridir.

Hardal renk olarak giyim, mobilya ve boyacılık sektöründe yaygın olarak kullanılan bir renktir. Bu rengin psikolojik olarak ilk çağrışımı sadeliktir, diğer anlamları ise kötü duygulardan sıyrılmaktır.
 
Top