• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Redmi K40 Pro - ön ve arka tasarım

Bu yılın merakla beklenen telefonlarından biri olan Redmi K40 Pro'nun nasıl bir tasarıma sahip olacağı netleşti. Amiral gemisi telefonun yüksek kaliteli görselleri yayınlandı.

redmi-k40-jpg.80008

Çinli Xiaomi'nin Redmi markası bu ay uygun fiyatlı bir amiral gemisi telefon duyurmaya hazırlanıyor. Qualcomm'un yeni üst sınıf işlemcisiyle donatılması beklenen K40 Pro'nun dış görünümüyle ilgili detaylar netleşmeye devam ediyor.

Akıllı telefonun hem ön hem de arka tasarımını gözler önüne seren yeni yüksek kaliteli görüntüler yayınlandı. Paylaşılan görsellerden de anlaşılabileceği üzere cihaz ince çerçevelere donatılmış düz bir ekranla gelecek.

Redmi başkanı açıklamıştı​

Redmi başkanı Lu Weibing daha önce yaptığı bir açıklamada Snapdragon 888'li akıllı telefon çıkaran ilk şirketlerden biri olacaklarını söylemişti. Görünüşe bakılırsa bu model Redmi K40 Pro olacak.

Cihaz Snapdragon 888 ile güçlendirilmiş en uygun fiyatlı amiral gemilerinden biri olabilir. Duyurunun Ocak ayında yapılması bekleniyor. Henüz Redmi K40 Pro'nun kesin çıkış tarihi ve fiyat etiketi konusunda bir bilgi bulunmuyor.

Kaynak: Donanım Haber
 
Top