Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Reçelin uzun süre bozulmaması için..
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="ZeyNoO" data-source="post: 539569" data-attributes="member: 10904"><p><span style="color: #000000"><strong><span style="color: #FF0000">Reçelin uzun süre bozulmaması için.. </span></strong></span></p><p><span style="color: #000000"></span></p><p><span style="color: #000000">Reçelin uzun müddet bozulmaması için aşağıdaki basit kaidelere dikkat etmek gerekir,</span></p><p><span style="color: #000000">Reçel için mümkün olduğu kadar taze ve hormonsuz meyveler seçilmelidir.</span></p><p><span style="color: #000000">Reçel karıştırmak için tahta kaşık kullanılmalıdır.</span></p><p><span style="color: #000000">Reçel kaynarken üzerinde biriken köpükler sıcak suya batırılmış delikli bir kepçe ile toplanmalıdır.</span></p><p><span style="color: #000000">Reçel kıvama gelince ateşten alındıktan sonra, iyice soğumadan kavanozlara konmamalıdır.</span></p><p><span style="color: #000000">İşi bitmiş reçele kesinlikle su kaçırılmamalıdır.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZeyNoO, post: 539569, member: 10904"] [COLOR="#000000"][B][COLOR="#FF0000"]Reçelin uzun süre bozulmaması için.. [/COLOR][/B] Reçelin uzun müddet bozulmaması için aşağıdaki basit kaidelere dikkat etmek gerekir, Reçel için mümkün olduğu kadar taze ve hormonsuz meyveler seçilmelidir. Reçel karıştırmak için tahta kaşık kullanılmalıdır. Reçel kaynarken üzerinde biriken köpükler sıcak suya batırılmış delikli bir kepçe ile toplanmalıdır. Reçel kıvama gelince ateşten alındıktan sonra, iyice soğumadan kavanozlara konmamalıdır. İşi bitmiş reçele kesinlikle su kaçırılmamalıdır.[/COLOR] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
En iyi yönetim şekli?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Reçelin uzun süre bozulmaması için..
Top