• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Photoshop Çalışmalarım

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Güzel calismalar var Kolaysa bende ufak tefek resimleri ögrenebilirim Hangi photoshoü olacak yani kac? kurslar toplu haldemi olacak yoksa bire birmi ;)
CC 2019 yüklü bende ama 2016 dan itibaren çok benziyor görünü. Sadece efektler bazı bölümlerde geliştirmeler yapılıyor her sürümde. Benim de pek tecrübem yok daha önce PSP (Paint Shop Pro'nın çok esi 7.0 sürümü) kullandığım için biraz aşinalık var ama öğrenilecek üretilecek çok içerik var. :)
 

GeceYolcusu

Özel Üye
Özel üye
Tesekkürler bendede bir kac var sonlardan birini bulayim bende bazen istekli görünüyorum sonra zaman yetmiyor ara verincede unutuyorum bazilarini ama böyle ilginc resimleri görüncede istahim kabariyor haliyle :)
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Şimdilik aşırı acemice ama zamanla düzelecek elbette. Bu tür yazılımlardaki başarı kesinlikle merakla ilgili bir konu ilgi alanındaysa kesinlikle geliştirirsin. Bir başlıkta senden bekliyoruz o halde :)
 

GeceYolcusu

Özel Üye
Özel üye
Önce bir basliyayim eger devam edebilirsem bir baslikta ben atarim :) Iyi geceler ben cikiyorum yarinda erken kalkma durumu var. Sana kolay gelsin :)
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Manipülasyon - Çift pozlama :D
Pozlama2.jpg



Duvar poster
DUVAR.jpg



Fantastik resim serisi :-P
Wolf.jpg



Ve tahta üzerine yazı...

CerezForum.jpg
 
Top