• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

PEYGAMBERİMİZ (S.A.V) BÖYLE DUA EDİYORDU..

Defne

Usta
PEYGAMBERİMİZ (S.A.V) BÖYLE DUA EDİYORDU..

Allah'ım, benimle günahlarımın arasını, doğu ile batının arasını ayırdığın gibi ayır. Allah'ım! beni hatalardan, beyaz elbisenin kirden temizlendiği gibi temizle.

Allah'ım, Sen'den bildiğim bilmediğim şu anda lütfedilen, ileride lütfedilecek bütün hayırları istiyorum. Allah'ım, bildiğim bilmediğim şu anda gelip çatan, ileride başa gelecek olan bütün şerlerden Sana sığınırım.

beni nefsimle başbaşa bırakırsan, (bu takdirde) beni za'fa, muhtaçlığa, günaha ve hayata itmiş olursun. ben ancak senin rahmetine güveniyorum; günahlarımın hepsini bağışla, zira günahları ancak Sen bağışlarsın. tevbemi kabul et, zira Sen tevbeleri kabul eden ve çok merhametli olansın.

Allah'ım, Sen'den işime sebatı diliyorum, doğru yolda azim istiyorum. Sen'den nimetine şükretmeyi ve Sana güzelce ibadet etmeyi istiyorum. ve sadık bir dil, selim bir kalb istiyorum. bildiğin şeylerin şerrinden sana sığınıyorum. bildiğin şeylerin hayrını Sen'den istiyor ve bildiğin şeylerden Sana istiğfar ediyorum. şüphesiz Sen, Allamu'l-guyubsun.

Allah'ım, senden hayırlı işler yapmayı; kötülükleri terketmeyi ve fakirleri sevmeyi, beni bağışlamanı, bana merhamet etmeni ve insanların fitnesini murad buyurduğunda, fitnelere düçar olmadan beni vefat ettirmeni dilerim. Sen'den, Sen'i sevmeni, Sen'in sevdiklerinin sevgisini ve Sen'in sevgine beni yaklaştıracak amellerin sevgisini dilerim.

Allah'ım, Sen'i zikir, Sana şükür ve güzelce ibadet etmemiz için bize yardım et.

Allah'ım, fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, icabet edilmeyen duadan Sana sığınırım.

Allah'ım, Sen'den hidayet, takva, iffet ve (gönül) zenginliği dilerim.

Allah'ım, bütün işlerimizde akıbetimizi güzel yap, dünyada rezil-rüsvay olmaktan ve ahiret azabından bizi koru.

Allah'ım, nebin Hz. Muhammed'in (s.a.v) Sen'den istediği her hayrı Sen'den istiyor, yine nebin Hz. Muhammed'in (s.a.v) Sana sığındığı şeylerden Sana sığınıyoruz.

AMİN.
 
Top