• Merhaba Ziyaretçi.
    "Minimalist Fotoğraflar" konulu fotoğraf oylaması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Oylamaya katılmanızı bekliyoruz...

Pes Etmiyen Asiklara

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Ben her tanidigim insani bosa tanimadigima yada bosa karsima cikmadigina inanlardanim....iyi yada kotu...mutlaka sana werecegi birsey wardir.....sunacagi....sakinmadan....yolumda yururken hepsi birer birer cikar karsima....ya beni tamamlarlar , ya rehber olurlar yada baska sey....ama illede ucundan kiyisindan beni etkilerler....dedim yaaaa iyi yada kotu.......

Anya.....siniftan arkadasim....Rus....ewli....40 yasinda....kizi war...seker birsey....nedense sewiyoruz birbirimizi...sebepsiz yakiniz....yukarda bahsettiklerimden oda....yoluma cikanlardan...ben mi kendimi ele weriyorum yoksa onun gorewi bugun beni mutlu etmekmiydi bilmiyorum.....sanki anlamis gibi keyifsizligimi okul cikisi bana gidelim dedi ....kocasi iste.....kizida arkadasindaymis.....sana sewdigin borekten yaparim carcabuk, birde guzel bir kirmizi sarabim war dedi....(oooooooo demeyin hemen , saat oglen 2 biliyorum ama bir kadeh saraptan ne cikar.....!) ben zaten yoldan cikmaya dunden raziyim....:)) ama bana cok iyi geldi.....keyfimi yerine getirdi....hissederek yada bilmeyerek.....hafifledim...

Borek yapildi....Turkum ya yaninda cay olsun sarabida az sonra iceriz dedim...:)) yenildi icildi.....uzandik yanyana buyuk kanapesine ellerde kirmizi sarap....kucagimizdada Anya'nin albumu....resimlere bakiyoruz.....Anya we yanindaki yakisikli dikkatimi cekiyor....daha gencler ama...kim buuu yanindaki dedimm.....:)) erkek kardesim dedim.....:)) hiimm dedim....:))) albumde sayfalar cewrildikce bir sayfada gelin we damat...ama damadin sag yuzu korkuncccc.....yamru yumru....cok cirkin...irkildim....oyle boyle degil yani....gelinde bir o kadar guzel....bazen fesatligimdan begenmem ama bu gercekten guzel....rus nede olsa....resimde gelin cok mutluuuu.....yuzunun yarisi berbat olanda saglam yuzuyle mutlu gibi....kim bunlar dedim......erkek kardesim we gelinimiz dedi......haydaaaaa...

Americada okurken erkek kardesi bir araba kazasi geciriyor....motorsiklet bu guzelim cocugun sag yuzunu we sag kolunu mahvediyor....bircok ameliyattan sonra ancak yuz bu hale geliyor.....we inanilmaz kotu cocugun yuzu.....ama beni etkileyen ewlendigi kadin.....hemen aklima gelen kazadan once beraberlermiydi.....hayir dedi....kazadan 2 yil sonra tanismislar.....hani beraber olursunuzda birakamazsiniz....vicdan diyelim....wefa diyelim....acimak diyelim....ne dersek diyelim ama bu baska.....bu kiz adami bu haliyle sewiyor we ewlenmeye ikna ediyor tam 3 yil...we resimde nasil mutlu....yuzunde ben gercek askimi buldum war.....bizim gibilere inat..... yani ambalaja bakanlara inat....( en azindan kendi adima yazayim )...elimde kadeh kalakaldim....nasil bir kalp we nasil bir gozdur ki bu...sadece icini gorebliyor.....nasil bir kendini gerceklestirmedir.....ic sesim sen yapamazsin dedi....bende ona onay werdim....

We bazen soguk hawalarda adamin sag yuzu yanar gibi , acir gibi , uyusur gibi olurmus......we bu kiz sewgisine o kadar cok guweniyorki adamin o yarali, yamru yumru yuzunu alip kendi yanagina yaslarmis...kocasinin acisi gidene kadar.....we adam hayretle agrilarinin gectigini hissedermis.....bu nasil bir sewgidir yaaaa....dinlerken oyle fena oldum ki....masal gibi....film gibi...ruya gibi...ben bu asktan coooookk ama cok etkilendim....we aska ait kaybolan inancim geri geldi....ne warsa kaybettiklerim hepsi kucagima dustu.....

Demek boylede guzel asklar warmis....boylede guzel sewilebiliyormus.....bence bu ask falan olamaz.....eger ki etrafimizda bazi iliskilerede ask diyorsak bu baska birsey bence.....kiskandimmmii??... eweetttt kiskandim...:)) ama umidim hala war...:))

Weee ikimizinde gozunde iki damla yas....we bakislarimizda gizli anlasma....we o gorewini tamamlamis bir edayla bende eski ruh halime donerek :)) kadeh kaldirdik gercek asklara....we gercek sewenlere.....
Yorum yaz! :: Arkadaşa gönder!

Geri