Peeling’ini kendin yap!

cemree

=)=)
V.I.P
1265116853_peelingiletazelen.gif




Peeling'ini kendin yap! :zip

Cildin yağlıysa: Biraz balı hafifçe ıslatıp, yüzüne masaj yaparak yedir. 15 dakika bekledikten sonra yüzünü ılık su ile yıka. Bal, hem mikrop öldürücü etkisi sayesinde cildinin gözeneklerini temizleyecek hem de yüzüne gerginlik verecek!

Cildin kuruysa: Bir tatlı kaşığı mısır unu ve bir tatlı kaşığı yoğurdu karıştır. Bu karışımı masaj yaparak yüzünü sür. Birkaç dakika bekledikten sonra yıka.

Cildin karmaysa: Önce yüzüne buhar banyosu yap. Daha sonra bir tatlı kaşığı mısır unu ile bir tatlı kaşığı yoğurdu karıştırarak yüzüne sür. Birkaç dakika bekledikten sonra yüzünü iyice yıka!

Biliyor musun?:confused:
• Toz şeker ve tuz, cilt gözeneklerinin açılmasını; süt cilt yüzeyinin temizlenmesini; limon suyu arındırılmasını ve zeytinyağı da cildinin nemlenmesini sağlar. Sen de tüm bu malzemeleri bir arada kullanarak ev yapımı doğal bir peeling hazırlayabilirsin!

Malzemelerin:hey
1 çay kaşığı toz şeker
1 çay kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı süt
1 çay kaşığı limon suyu

Ne yapacaksın? Tüm malzemeleri iyice karıştırdıktan sonra yüzüne ve boynuna masaj yaparak uygula. 10 dakika kadar bekledikten sonra ılık su ile iyice durula ve yumuşak hareketlerle kurula!

Hangi peelingi ne zaman yapmalı?:confused:

• Yüz peelingini yatmadan önce yapmalısın. Çünkü peeling işleminden sonra cildinde kızarma ve pullanma olabilir! Peeling işlemini gece yaparsan, sabah kalkana kadar tüm bu etkiler geçmiş olur!

• Ayak peelingi içi en doğru zaman banyo öncesi. Tabii önce ayaklarını ılık suda 10 dakika bekletmeli, sonra ayak peelingini uygulamalı ve son olarak da duş almalısın.

• Vücut peelingini duşun ortalarında yapmalısın.
 
Top