• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

pc' nin günlüğü x

Mod-53

Uzaklardayım
Özel üye
o bana küsmez asla ınan başta nalaştık onunla okadar çok şey varki yazsam formun sayfaları yetmez .. ama zamanı bi gelsin hele ..
 

Mod-53

Uzaklardayım
Özel üye
burda olan her şey halka acık demektır hele bır aıleyızkı sizlere nasıl acık olmasın musade sıze daıma vardır ...
 

Mod-53

Uzaklardayım
Özel üye
Günlük efendi .. Bak bugün yaşadım ben bu olayı sadece sana söyliyorum birde okuyacak olanlara ....

Bugün sabah saatleriydi 9 yada 9:30 suları işte evden çıktım yolda seyrediyorum ışıklarda durdum yanımda acı bir firen sesi ve sonra küt diye bir ses tabi ne oluyor dememe kalmadı bağırtı çağırtı bi ses tanıdık ama okadar tanıdıkki sankim günün çoğu zamanı onun sesiyle geçiyor gibiydi aracı güvenli biyere çektim yeşil yanmıştı sonra baktım arkadan bı arac duran araca onun arkasındakı ona derken 4 araç bir birine girmiş ... şole bir baktım ufak tefek hasarlar pek bişe yok yani ama ılk duran araç kıyametı koparıyor ... işik yandı durduk sen nasıl duramazsın falan derken dedım olan olmuş tutanak cıkarın tutun sigortalardan hasarlarınızı karsılarsınız dedim .. adam bana başladı sen avukatmısın polismisin falan sana ne oluyor .. ama yol felaket bu arada herkes korna vs kılıtlenmiş işe geçkalanlar falan adam susmuyor ... adama bişey dicem sakınlessın ama adam tam maganda neysee dedim al bi su iç bı sakın ol hele dur bakalım olan olmuş derken adamı sakınleştirdik .. sonra devamlı dınledıgım bi ses karadniz fm den lahana mustafa abim .. varsa oda kaza zedelerın ıcındeymiş oda açtı azını adama cok güzel bi şekilde lafları soktu adammın sesı soluğu kesildi tabii hersey normal buraya kadar .. ortam yatıştı bazı araçlardan kaza tutangı cıkmadı bende vardı fotokopı cekmıştım verdık neysee .. herkes gıttı bende işe gittim .. gün içinde radyoyu dınlıyorum .. mustaf abının yayınını devamlı dınlerım dobra bırısı bence .. bakrım bugunkı olayı anlatıyor kaza ettık falan adamın bırı höööö hüüüüü barıyor dedı bitane vatandaşimiz onu sakınleştiriyor laf anlatıyor adam ıkna edenbe kadar caba gösterdi dedi ortamı sakınleştırdı yapılması gerekenı anlattı diye bana övgüler yapıyor radyodan .. sonra dayanmamış benım o cabamı gorunce adamın yaptıgınıda gorunce ben devreye gırdım adama bı güzel verdım veriştirdim dedi .. helal olsun falan benım için diyor .. abimde yanımda haberi yok .. radyodan anlatılıyor ya abimde aferin o cocuga helal olsun baya ıyı bırısı falan .. bende gülüyorum dedi neden gülüyorsun yok abı dedım anlatış tarzına gülüyorum .. ama o çocuk bendım .. kimse bilmesin sizler kimse deilsiniz zaten .... :)
 

Mod-53

Uzaklardayım
Özel üye
eeee ... Günlük efendi Yine kaldık başbaşa ben sana doğruları anlatırken sen neden bole bi tedirgin oluyorsun bakim sende benim gibi sakin ol bunları yaşayan ben dinleyen sen sana ne oluyor hayatın gerçekleri senidemi tedirgin ediyor ... sen bir günlük sün bunu unutma ... günlük efendi ... seni ben yazarım herkes okur sen öyle sır olmayan bir günlük sün ..

Bak dün ne oldu günlük efendi her zamanki gibi sabah yine uykuya kaldım saat oldu dokuz kaktım neyse işe doğru yolu tuttum şirkete vardım buraya kadar değişiklik yok hergünki olay iştee sonra pc basında iş güç derken oldu övlen pat bir telefon o andada müşterim var onla bir ihalenin detaylarını konuşuyoruz sevdiğim kişi telefonda nbr nasılsın falan dedimki şu an musayit değilim ben seni sonra arasam olurmu yok olmaz şimdik konuşacaz müşterim var dedim yok ya şimdik ya hiç dedi neyse müsade istedim çıktım dışarı konuştuk her zamanki gibi tiriblerde yok beni ihmal ediyorsun okadar çalışmak olurmu vs şeyler bende dedimki tamam şu an müşteri var arıcam seni kapadım müşteriyle ıhaleyı konuştuk neyse işte müşteri gitti musait bir an yakaladım
aradım aradan 20 25 dk falan geçti kapatalı neyse ben nasılsın iyimisin seni çok seviyorum işte önemli falan sana her zaman zaman bulurum diyerek gönül almaya çalışırken yok efendim sen işi benden çok seviyorsun işle daha çok meşkülsün dedimki şimdik ben böyle çalışmazsam yarın bir gün yaşlanınca hiç çalışamıyacağım ozaman daha kötü olmazmı şimdiden yarınımı yapmalıyım onun için bu cabam bunun yanında sanada zaman ayırıyorum sende benim için değerlisin ama sende beni anla hayat devam ediyor sorumlu olduğum işler var yok yine tiriplerde yok öyle yok böyle .. bende dedimki sen ne istiyorsun peki yok devamlı bana vakit ayır hep yanımda oll gezelim tozalım senle tabi o çalışmıyor evde oldugundan canı sıkılıyor yaa hanfendinin dedimki ben ole herzaman yanında olamam işten sonra olursa olur birde fırsat oldukça ben bu şekıldeyım bir düzenim var ve buduzen ole kolay bozulmaz bozulursada cok büyük sorunlara neden olmuş olurum zaman oldukça ve fırsat buldukca gezer dolaşırız hııı bu aradada aklınıza şölebişe gelebilir bu kızla hiçmi çıkmıyor iki günde bir mutlaka bulusuyoruz en az 1. 2 .. saat baraber kalıyoruz yemek falan yiyoruz sinemaya falan gidiyoruz ıhmal etigimden deil belkide çok iyi oldugumdan olayı çözemedim sebebini ona soruyorum bi sebeb yok özliyormuş her neyse bole devam etti sonra bende ne yapsam falan artık gercekten ılgısız oldumu hısetırmeye başladım yalandan telefonunu acmıyorum sonra bulusalım dıyor iş var diyorum önce dedıklerını tiriplerini gercek yapmaya başladım .. şu an kuzu gibi beni anlamaya başladı ve hak veriyor cok ileri gitiginin farkına varmışş ... ee be güzel insan bunu böyle yapmadan anlasan yaa benide böyle davranmaya itmesen illa kötü olup iyi biri oldugumuzu anlatmakmı gerek .. iyilik tek başına belli olmaz yanında kötülük varsa iyi oldugu anlaşılır .... hayat böyle devam eder ... ve halen seviyorum oda beni ama başta ne gerek vardı şimdık daha tedbirliyim .. ya günlük efendi böyle işte ..

okuyanların yorumuna açıktır günlüğüm ...
 
Top