Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Merhaba
Ziyaretçi
.
"Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya
BURADAN
ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
patlıcanlı lezzetler
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="Çağlayağmur" data-source="post: 385299" data-attributes="member: 62850"><p><span style="color: red">Sosisli kuru patlıcan dolması Malzemeler </span>2 adet kırmızı soğan 1 çay bardağı bizim pilavlık pirinç 1 tutam karabiber 1 tutam tuz 2 dal maydanoz 2 dal dereotu 1 tatlı kaşığı toz şeker 5 adet doğranmış sosis 1 tatlı kaşığı fıstık 1 tatlı kaşığı çam fıstığı 2 çay bardağı zeytinyağı </p><p></p><p><span style="color: red">Yapılışı:</span> Kuru patlıcanları kaynatıp soğumaya bırakın Soğanı doğrayıp bir çay fincanı zeytinyağında kavurun Pirinç, fıstık ve diğer malzemeleri katıp kavurmaya devam edin Çok az su ilave edip biraz daha ağır ateşte pişirin Ilınınca patlıcanları doldurun İki tarafını patlıcanları içine çevirerek kapatın, tencereye dizin[ Tencerenin içine az su ve bir bardak zeytinyağı ekleyip yarım saat ağır ateşte pişirin Ilık olarak servis yapın</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çağlayağmur, post: 385299, member: 62850"] [COLOR=red]Sosisli kuru patlıcan dolması Malzemeler [/COLOR]2 adet kırmızı soğan 1 çay bardağı bizim pilavlık pirinç 1 tutam karabiber 1 tutam tuz 2 dal maydanoz 2 dal dereotu 1 tatlı kaşığı toz şeker 5 adet doğranmış sosis 1 tatlı kaşığı fıstık 1 tatlı kaşığı çam fıstığı 2 çay bardağı zeytinyağı [COLOR=red]Yapılışı:[/COLOR] Kuru patlıcanları kaynatıp soğumaya bırakın Soğanı doğrayıp bir çay fincanı zeytinyağında kavurun Pirinç, fıstık ve diğer malzemeleri katıp kavurmaya devam edin Çok az su ilave edip biraz daha ağır ateşte pişirin Ilınınca patlıcanları doldurun İki tarafını patlıcanları içine çevirerek kapatın, tencereye dizin[ Tencerenin içine az su ve bir bardak zeytinyağı ekleyip yarım saat ağır ateşte pişirin Ilık olarak servis yapın [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Sarı kırmızı renkleri ile ünlü futbol takımımız?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
patlıcanlı lezzetler
Top