Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
patlıcanlı lezzetler
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="Çağlayağmur" data-source="post: 385298" data-attributes="member: 62850"><p><span style="color: red">Zeytinyağlı baby patlıcan Malzemeler</span> 6 adet baby patlıcan 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 su bardağı su 1 adet soğan, ince doğranmış 1 adet domates, doğranmış 1 adet sarımsak, ince kıyılmış 2 adet sivribiber, ince kıyılmış Ayçiçeği yağı </p><p></p><p><span style="color: red">Yapılışı:</span> Fırını 200 derece ısıtın Bir tavada patlıcanları az yağda biraz kızartınBaşka bir tavaya az yağ koyun, soğan, sarımsak, biberleri, ardından domatesleri fazla pişirmeden soteleyin Isıya dayanıklı cam bir tabağa patlıcanları dizin Ortasını yarın ve karışımları tüm patlıcanlara bölüştürün Bir kapta bir su bardağı suda salçayı eritinPatlıcanların üzerinde gezdirerek dökünIsıtılmış fırında 15 dakika kadar pişirinIlık veya soğuk servis yapın</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çağlayağmur, post: 385298, member: 62850"] [COLOR=red]Zeytinyağlı baby patlıcan Malzemeler[/COLOR] 6 adet baby patlıcan 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 su bardağı su 1 adet soğan, ince doğranmış 1 adet domates, doğranmış 1 adet sarımsak, ince kıyılmış 2 adet sivribiber, ince kıyılmış Ayçiçeği yağı [COLOR=red]Yapılışı:[/COLOR] Fırını 200 derece ısıtın Bir tavada patlıcanları az yağda biraz kızartınBaşka bir tavaya az yağ koyun, soğan, sarımsak, biberleri, ardından domatesleri fazla pişirmeden soteleyin Isıya dayanıklı cam bir tabağa patlıcanları dizin Ortasını yarın ve karışımları tüm patlıcanlara bölüştürün Bir kapta bir su bardağı suda salçayı eritinPatlıcanların üzerinde gezdirerek dökünIsıtılmış fırında 15 dakika kadar pişirinIlık veya soğuk servis yapın [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
En iyi yönetim şekli?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
patlıcanlı lezzetler
Top