Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
patlıcanlı lezzetler
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="Çağlayağmur" data-source="post: 385296" data-attributes="member: 62850"><p><span style="color: red">Patlıcanlı poğaça Malzemeler</span> Poğaça hamuru için: 1 paket / 200 gr beyaz veya labne krem peynir Yarım paket (125 gr) margarin veya tereyağı 2 ölçü (200 gr) un </p><p></p><p><span style="color: red">Poğaça üstü:</span> 1 -2 yumurta sarısı 1 yemek kaşığı çörek otu Poğaça içi: 150 gr közlenmiş patlıcan 50 ml krema 1 tatlı kaşığı un 1 tutam tuz 1 tutam karabiber </p><p></p><p><span style="color: red">Yapılışı:</span> Krem peynir ve yağ birlikte ezilir, un elenerek ilave edilir, yoğrularak hamur haline getirilirHamur top yapılır, alüminyum folyoya sarılır ve 30 dakika buzdolabında bekletilir Hamur hazır olunca unlu tezgahta merdane ile açılır, yuvarlak kurabiye keseceği veya bardak ağzı ile kesilir[Kesilmiş hamurlara yumurta sarısı sürülürOrtalarına krema, un, tuz, biber ve ezilmiş közlenmiş patlıcan ile hazırlanan poğaça içi konur Üzerlerine hamur kapatılır; çevreleri çatalla bastırılır böylece poğaçaların pişerken açılması önlenirPoğaçalara yumurta sarısı sürülür ve çörek otu serpilir[180 derece ısıtılmış fırında 15 20 dakika pişirilir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çağlayağmur, post: 385296, member: 62850"] [COLOR=red]Patlıcanlı poğaça Malzemeler[/COLOR] Poğaça hamuru için: 1 paket / 200 gr beyaz veya labne krem peynir Yarım paket (125 gr) margarin veya tereyağı 2 ölçü (200 gr) un [COLOR=red]Poğaça üstü:[/COLOR] 1 -2 yumurta sarısı 1 yemek kaşığı çörek otu Poğaça içi: 150 gr közlenmiş patlıcan 50 ml krema 1 tatlı kaşığı un 1 tutam tuz 1 tutam karabiber [COLOR=red]Yapılışı:[/COLOR] Krem peynir ve yağ birlikte ezilir, un elenerek ilave edilir, yoğrularak hamur haline getirilirHamur top yapılır, alüminyum folyoya sarılır ve 30 dakika buzdolabında bekletilir Hamur hazır olunca unlu tezgahta merdane ile açılır, yuvarlak kurabiye keseceği veya bardak ağzı ile kesilir[Kesilmiş hamurlara yumurta sarısı sürülürOrtalarına krema, un, tuz, biber ve ezilmiş közlenmiş patlıcan ile hazırlanan poğaça içi konur Üzerlerine hamur kapatılır; çevreleri çatalla bastırılır böylece poğaçaların pişerken açılması önlenirPoğaçalara yumurta sarısı sürülür ve çörek otu serpilir[180 derece ısıtılmış fırında 15 20 dakika pişirilir [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Sarı kırmızı renkleri ile ünlü futbol takımımız?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
patlıcanlı lezzetler
Top