Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Güncel
Kişisel Gelişim
Meslekler
Pastacılık
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="Papatya" data-source="post: 729569" data-attributes="member: 91538"><p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong>Butik Pastacılık Kitabı</strong> </span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'">Boyut Yayıncılık</span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong>Yazar: Işıl Sözer, Berna Gürşen</strong></span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'">Kağıt: Kuşe Kağıt</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'">Sayfa: 240</span></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'">Boyut: 22.5x27 cm</span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'">Boyut Yayıncılık pasta tutkunlarına 'nefis' bir armağan sunuyor. Butik pastacılığa gönül vermiş iki girişimci yürek Işıl Sözer ve Berna Gürşen, Boyut Yayıncılık'tan çıkan yeni kitapları 'Butik Pastacılık' ile tüm amatör mutfak meraklılarını hobilerini hayata geçirmeye davet ediyor...</span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'">Bir pastaneyi butik kılan üretim felsefesidir. Bir butik pastane katkı malzemesi veya hazır karışım kullanmaz. Seçimi daima doğal olandan yanadır. Taze, doğal ve kişiye özel üretim yapar. Elinizde tutmakta olduğunuz 'Butik Pastacılık' kitabı tam da bu felsefe üzerine kurulmuştur. 'Butik Pastacılık' pastaya gönül veren Berna Gürşen ve Işıl Sözerin birikimlerini tüm pastaseverlerle paylaşma isteklerinin sonucunda ortaya çıktı. Kitap hem içerdiği birbirinden farklı türdeki 70 reçeteyle, hem de butik felsefesiyle diğerlerinden özenle ayrılmayı hak ediyor.</span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'">Hem pastacılığa yeni başlayanlar hem de geliştirmek isteyenler için en çok merak edilen reçetelerin bütün detayları ve adım adım fotoğraflı yapım aşamalarının yer aldığı 'Butik Pastacılık' içerisinde sizin de mutlaka denemek isteyeceğiniz lezzetler olacaktır. Her tarifte malzemeler hem kap ölçüleri, hem de ağırlık ve hacim ölçüleri ile birlikte verildi.</span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'">Hürkan Tabanlı'nın birbirinden özel fotoğraflarıyla renklendirilmiş 240 sayfalık 'Butik Pastacılık' kitabında; kurabiyeler, kekler, tartlar, çikolatalar, şekerlemeler, pastalar ve pasta süsleme fikirleri iştah açıcı bir görsellikle lezzetleniyor. Mutfakta kullanılan malzemeler ve aletlerden oluşan teknik bilgilerle birlikte, 'Butik Pastacılık' kitabıyla pasta yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.</span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Tahoma'">Alıntıdır. </span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Papatya, post: 729569, member: 91538"] [INDENT][/INDENT] [INDENT][FONT=Tahoma][B]Butik Pastacılık Kitabı[/B] [/FONT][/INDENT] [INDENT][FONT=Tahoma]Boyut Yayıncılık[/FONT][/INDENT] [INDENT][/INDENT] [INDENT][FONT=Tahoma][B]Yazar: Işıl Sözer, Berna Gürşen[/B][/FONT][/INDENT] [INDENT][FONT=Tahoma]Kağıt: Kuşe Kağıt[/FONT][/INDENT] [INDENT][FONT=Tahoma]Sayfa: 240[/FONT][/INDENT] [INDENT][FONT=Tahoma]Boyut: 22.5x27 cm[/FONT][/INDENT] [INDENT][/INDENT] [INDENT][FONT=Tahoma]Boyut Yayıncılık pasta tutkunlarına 'nefis' bir armağan sunuyor. Butik pastacılığa gönül vermiş iki girişimci yürek Işıl Sözer ve Berna Gürşen, Boyut Yayıncılık'tan çıkan yeni kitapları 'Butik Pastacılık' ile tüm amatör mutfak meraklılarını hobilerini hayata geçirmeye davet ediyor...[/FONT][/INDENT] [INDENT][/INDENT] [INDENT][FONT=Tahoma]Bir pastaneyi butik kılan üretim felsefesidir. Bir butik pastane katkı malzemesi veya hazır karışım kullanmaz. Seçimi daima doğal olandan yanadır. Taze, doğal ve kişiye özel üretim yapar. Elinizde tutmakta olduğunuz 'Butik Pastacılık' kitabı tam da bu felsefe üzerine kurulmuştur. 'Butik Pastacılık' pastaya gönül veren Berna Gürşen ve Işıl Sözerin birikimlerini tüm pastaseverlerle paylaşma isteklerinin sonucunda ortaya çıktı. Kitap hem içerdiği birbirinden farklı türdeki 70 reçeteyle, hem de butik felsefesiyle diğerlerinden özenle ayrılmayı hak ediyor.[/FONT][/INDENT] [INDENT][/INDENT] [INDENT][FONT=Tahoma]Hem pastacılığa yeni başlayanlar hem de geliştirmek isteyenler için en çok merak edilen reçetelerin bütün detayları ve adım adım fotoğraflı yapım aşamalarının yer aldığı 'Butik Pastacılık' içerisinde sizin de mutlaka denemek isteyeceğiniz lezzetler olacaktır. Her tarifte malzemeler hem kap ölçüleri, hem de ağırlık ve hacim ölçüleri ile birlikte verildi.[/FONT][/INDENT] [INDENT][/INDENT] [INDENT][FONT=Tahoma]Hürkan Tabanlı'nın birbirinden özel fotoğraflarıyla renklendirilmiş 240 sayfalık 'Butik Pastacılık' kitabında; kurabiyeler, kekler, tartlar, çikolatalar, şekerlemeler, pastalar ve pasta süsleme fikirleri iştah açıcı bir görsellikle lezzetleniyor. Mutfakta kullanılan malzemeler ve aletlerden oluşan teknik bilgilerle birlikte, 'Butik Pastacılık' kitabıyla pasta yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.[/FONT][/INDENT] [INDENT][/INDENT] [INDENT][FONT=Tahoma]Alıntıdır. [/FONT][/INDENT] [INDENT][/INDENT] [INDENT][/INDENT] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Atatürk'ün doğduğu şehir?
Cevapla
Forumlar
Güncel
Kişisel Gelişim
Meslekler
Pastacılık
Top