Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Palaimon Bohça
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="BeReNN" data-source="post: 370359" data-attributes="member: 70294"><p><strong>Palaimon Bohça Resimli</strong></p><p><strong>Palaimon Bohça Tarifi</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Malzemeler</strong></p><p>750 gram dilim somon</p><p>2 çorba kaşığı tereyağı</p><p>1 adet ince kıyılmış soğan</p><p>2 diş sarmısak</p><p>50 gram haşlanmış ahtapot</p><p>50 gram haşlanmış kalamar</p><p>5-6 adet karides, 5-6 adet mantar</p><p>100 gram iskorpit balığı</p><p>1 çorba kaşığı soya sosu</p><p>4 dilim mozzarella peyniri</p><p>Karabiber</p><p></p><p><strong>Yapılışı</strong></p><p>TEREYAĞINI bir tavaya alın ve eritin. İçine soğan ve ince kıyılmış sarmısağı atıp kavurun. Daha sonra ince kıyılmış ahtapot, kalamar, karides, mantar ve iskorpit balığını ilave edip kavurmaya devam edin. Soya sosu ve karabiber kattıktan sonra tüm malzemeyi karıştırıp kenara alın. Somonları ince dilimleyin. İçlerine harcı pay edin ve her birini bohça şeklinde kapatın. Daha sonra güvece yerleştirin. Üzerlerine mozzarella peyniri koyun. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeReNN, post: 370359, member: 70294"] [B]Palaimon Bohça Resimli Palaimon Bohça Tarifi Malzemeler[/B] 750 gram dilim somon 2 çorba kaşığı tereyağı 1 adet ince kıyılmış soğan 2 diş sarmısak 50 gram haşlanmış ahtapot 50 gram haşlanmış kalamar 5-6 adet karides, 5-6 adet mantar 100 gram iskorpit balığı 1 çorba kaşığı soya sosu 4 dilim mozzarella peyniri Karabiber [B]Yapılışı[/B] TEREYAĞINI bir tavaya alın ve eritin. İçine soğan ve ince kıyılmış sarmısağı atıp kavurun. Daha sonra ince kıyılmış ahtapot, kalamar, karides, mantar ve iskorpit balığını ilave edip kavurmaya devam edin. Soya sosu ve karabiber kattıktan sonra tüm malzemeyi karıştırıp kenara alın. Somonları ince dilimleyin. İçlerine harcı pay edin ve her birini bohça şeklinde kapatın. Daha sonra güvece yerleştirin. Üzerlerine mozzarella peyniri koyun. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Sıcak servis yapın. [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Atatürk'ün doğduğu şehir?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Palaimon Bohça
Top