Özgecanın katilleri cezaevinde vuruldu..

kAşİf

Düşünmek lazım..
Özel üye
Mersin'in Tarsus İlçesi'nde hunharca öldürülen üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın katil zanlısı 26 yaşındaki Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken, cezaevinde saldırıda yaralandı. Hastaneye kaldırılan Ahmet Suphi Altındöken hayatını kaybetti. Baba Altındöken'in tedavisi ise sürüyor
Özgecan Aslan cinayeti ile gili 26 yaşındaki Ahmet Suphi Altındöken (solda) babası 50 yaşındaki Necmittin Altındöken (ortadaki) ve arkadaşı 25 yaşındaki Fatih Gökçe (sağdaki) tutuklanmıştı.
Geçen yıl 3 Aralık'ta Tarsus 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan son duruşmada Özgecan Aslan'ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altıdöken ile arkadaşı 20 yaşındaki Fatih Gökçe, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı. Türkiye'de ölümüyle infial yaratan Özgecan Aslan'ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken, Adana E Tipi Kapalı Cezaevi'nde saldırıya uğradı. Silah sesleri duyulurken ağır yaralanan baba ile oğlu ayrı ayrı ambulanslarla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ
Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan oğul Ahmet Suphi Altındöken yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 2 kurşun yarası aldığı öğrenilen baba Necmettin Altındöken'in tedavisinin ise sürdüğü bildirildi.
 

kAşİf

Düşünmek lazım..
Özel üye
sanırım bazı cezalarda yeterlilik görmediğimizden olsa gerek bu tür işlenen ölüm olaylarına ister istemez destek vermeye devam edeceğiz..eğer bazı suçlarda idam cezası devam etseydi sanırım bu olay adli anlamda bir cinayet olarak adlandırılmazdı..
 

Gönülçelen

Sen zamana bırak gerisini ben hallederim...
Özel üye
Belki bu konuda elestirilebiliriz ama kesinlikle katiliyorum tecavuz sucu, vatana ihanet vb bir kac konuda idam cezasi olmali affedilebilir bir sey degil cunku her acidan hem dinen hem sosyal ve toplumsal acidan bakarsak
 

Sentinus

Tengri biz menen!
Özel üye
isteyen beni istediği gibi yargılayabilir ama yemin ederim hiç üzülmedim ve hatta çok bile yaşadı diye düşünüyorum...

Bunlar ve bunlar gibilerine üzülmek mi? Telaffuzu bile sinirlerimi sıçratmaya yetiyor. Sırf bayan olduğu için bir insanı sözle bile taciz etmek bu dünyada ki en büyük adiliktir. Adam olanın yapacağı iş değildir. Bunlar da hak ettiğini buldu. Keşke ben de yardım edebilseydim böylelerinin cezalandırılmasına.
 

kAşİf

Düşünmek lazım..
Özel üye
işte bu hocam..eğer cezalar yeterince caydırıcı olmazsa ,insanlar infazları kendileri gerçekleştirir,eğer bu böyle devam edersede bir gün sapla saman karışır ve suçu olmayanda iftira atılanda vb infaz edilir o yüzden sizinde dediğiniz gibi bazı suçların yaptırımını ayırıp net olmak lazım..
 
Benzer Konular Başlık Forum Cevap Tarih
P Cinselliğin Katilleri Cinsellik 0

Top