YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Nsn 2007 #1 Arkadaşlar oyun bölümüne yazılan mesajların, mesaj sayısına etkisini kaldırmak gibi bir düşüncem var. Ne dersiniz?
Arkadaşlar oyun bölümüne yazılan mesajların, mesaj sayısına etkisini kaldırmak gibi bir düşüncem var. Ne dersiniz?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 15 Nsn 2007 #4 Benim icinde önemli degill ))))) cunku hic caba sarf etmedim mesaj sayim yukselsin diye Upvote 0 Downvote
BIYIKLI V.I.P V.I.P 15 Nsn 2007 #5 Eline sağlık yada saaaoooll yada teşekkürler gibi yazılan kısa mesajları da silelim derim. Konuyu okumadan hiç ilgisi olmayan bir not bırakarak mesaj arttıranlar da var kanımca. Upvote 0 Downvote
Eline sağlık yada saaaoooll yada teşekkürler gibi yazılan kısa mesajları da silelim derim. Konuyu okumadan hiç ilgisi olmayan bir not bırakarak mesaj arttıranlar da var kanımca.
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 15 Nsn 2007 #6 YoRuMSuZ dediki: Arkadaşlar oyun bölümüne yazılan mesajların, mesaj sayısına etkisini kaldırmak gibi bir düşüncem var. Ne dersiniz? Genişletmek için tıklayın... Allah derimOlur olur.Çok iyi olur hemde. (Teşekkürü yanlışlıklar verdim.Geri alayım lütfen) Bu durum hallolursa sende kalabilir. Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Arkadaşlar oyun bölümüne yazılan mesajların, mesaj sayısına etkisini kaldırmak gibi bir düşüncem var. Ne dersiniz? Genişletmek için tıklayın... Allah derimOlur olur.Çok iyi olur hemde. (Teşekkürü yanlışlıklar verdim.Geri alayım lütfen) Bu durum hallolursa sende kalabilir.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Nsn 2007 #7 Unutmayın ki bu mesaj sayılarında önemli bir düşüşe neden olacaktır. Sıralamada değişiklik olacaktır Upvote 0 Downvote
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 15 Nsn 2007 #8 Benim en sona düşeceğim kesin Upvote 0 Downvote
Çirkin Kral Forum Tutkunu 15 Nsn 2007 #9 abiciğim yapma etme beni ikinci lige düşürme aman aman sakın sakın haksızlık ama yaaneden böyle birşey aklına geldi yaa haluk ulusoy diye protesto ederim walla Upvote 0 Downvote
abiciğim yapma etme beni ikinci lige düşürme aman aman sakın sakın haksızlık ama yaaneden böyle birşey aklına geldi yaa haluk ulusoy diye protesto ederim walla
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Nsn 2007 #10 Bunun nedeni aslında tek kelime ya da cümle ile yazılmış mesajlarla emek sarfedilerek eklenen postları ayrımak. Merak etme Çirkin Kral benim de eklemelerimin çok büyük bölümü (forumun ilk açıldığı dönemlerde) oyunlarda Upvote 0 Downvote
Bunun nedeni aslında tek kelime ya da cümle ile yazılmış mesajlarla emek sarfedilerek eklenen postları ayrımak. Merak etme Çirkin Kral benim de eklemelerimin çok büyük bölümü (forumun ilk açıldığı dönemlerde) oyunlarda