Otel Yıldızları Ne anlama geliyor ?

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Otel Yıldızları Ne anlama geliyor ?




:RED_STAR: İKİ Yıldızlı * *
Genellikle bağımsız otelleri işaret etmektedir. Böyle bir otel çoğunlukla orta ölçekli olup, turistik yerlere yakındır. Odalarda telefon ve bazen de televizyon bulunabilir. Bazı oteller sınırlı restoran hizmetleri de sunmaktadır. Ancak bu standarttaki otellerde oda servisi ve bellboy gibi hizmetler genellikle mevcut değildir.

:RED_STAR: ÜÇ Yıldızlı * * *
Bu tip oteller iyi döşenmiş odalar ve şık lobiler gibi daha geniş konaklama imkânları sunmaktadır. Bellboy genellikle bulunmaz ve çoğunluğu ana otobanların veya iş merkezlerinin yakınlarında ve alışveriş yapmak için uygun yerlerde konumlanmıştır. Bu oteller genelde, kahvaltı ve akşam yemeği hizmeti veren orta ölçekli restoranlara sahiptir. Oda servisi hizmetleri otelden otele değişiklik göstermekle birlikte, otopark hizmeti, fitness merkezleri ve havuzlar bu otellerin çoğunlukla sunduğu imkânlar arasındadır.

:RED_STAR: DÖRT Yıldızlı * * * *
Şık bir resepsiyona, lobiye ve bellboy hizmetlerine sahip olan bu otellerin çoğunlukla geniş ve güzel bir yapıları vardır. Büyük çoğunluğu aynı çapta büyük otellerin yakınlarında konumlanmış olan first class oteller aynı zamanda alışveriş, yemek ve diğer ana eğlence mekânlarına da kısa mesafededir. Ortalamanın üzerinde bir hizmet derecesine sahip olup, odaları aydınlık ve şık döşenmiştir. Restoranında akşam yemeği servisi vardır ve mönüsü size pek çok seçenek sunar. Oda servisi hizmetleri büyük çoğunluğunda kaliteli bir seviyededir.

:RED_STAR: BEŞ Yıldızlı * * * * *
Bu oteller, en iyi kalitede konaklama ve hizmet imkânlarına sahiptir. Kurum olarak çok sayıda hizmet çalışanına sahiplerdir. Her ne kadar pek çok beş yıldızlı otel büyük bir alana yayılmış olsa da, (her hangi bir zincire bağlı olmayan) bazı küçük ölçekli bağımsız oteller, müşterilerine daha büyük komplekslerde rastlanmayacak mükemmellikte bir özen gösterirler. Otel konumları, kent merkezinin kalbinde yer alan en seçkin bölgelere dağılmıştır. Görkemli otel lobilerinin yanında, odaların kalitesi şık mobilyalar ve kaliteli oda hizmetleri tamamlanmaktadır. Oda servisi genellikle 24 saat mevcut olup, fitness merkezleri, araba ve/veya otopark servisleri de bu tip otellerin olağan hizmetleri arasındadır.
 
Top