ÖSYM Personel Alımı 2011

BeReNN

Alyam?
Özel üye
ÖSYM 8.3 Bin TL Maaşlı Personel Alacak
ÖSYM 8.3 Bin TL Maaşlı Personel Alımı


Üniversiteye giriş sınavlarında yaşanan bilişim karmaşası ve hatalar nedeniyle zor aylar yaşayan ÖSYM bu kez işi sıkı tuttu.

Üniversiteye giriş sınavlarında yaşanan bilişim karmaşası ve hatalar nedeniyle zor aylar yaşayan ÖSYM bu kez işi sıkı tutarken, 8.3 bin TL maaşlı, hacker saldırılarına karşı uzmanlığı olan kişiler istihdam edecek.

MAAŞLARI BAKAN YARDIMCISI GİBİ


ÖSYM, 4 bin 200 ile 8 bin 300 TL arasında maaşla çalışacak 2 yazılım mühendisi, birer ağ yöneticisi ve sistem ve veri tabanı yöneticisi alacak.

ÖSYM'den yapılan duyuruya göre, KPSSP3 puanının yüzde 20'si ile yabancı dil puanının yüzde 80'inin toplamı esas alınarak yapılacak sıralamaya ve gerçekleştirilecek sözlü sınav başarısına göre dört sözleşmeli bilişim personeli alınacak.

"FELAKET ÖNLEME" ÖZELLİĞİ ARANIYOR...!


Adaylarda, aranan özel şartlardan bazıları şöyle:

"Ağ saldırıları ve alınacak önlemler konusunda bilgi sahibi olmak, ağ ve data güvenliği bilgisine sahip olmak, ağ üzerinde çalışan yazılımlar geliştirmek, baskı ve stres altında çalışabilmek, felaket önleme, güvenilir bir şekilde yedekleme ve kurtarma işlemlerinin, gerçekleştirilmesi, sistemlerin güncel ve her an kullanılır halde tutulması konusunda tecrübeli olmak."

Başvuru formu ve detaylı bilgiye adresinden ulaşılabilecek.
 
Top