• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Open Office - odt to doc

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Microsoft'a güçlü bir seçenek olarak karşımıza çıkan Open Office, her türlü "Word", "Powerpoint" vs. belgesini açmakla kalmıyor aynı zamanda kendine özgü "odt" (open document text) uzantılı dosya formatına da sahip.

Eğer elinizde .odt uzantılı bir doküman var ve içeriğini göremiyorsanız çevirici programlar kullanmak durumunda kalıyorsunuz. Ancak ben bununlar uğraşamam, hemen .odt uzantılı dosyayı .doc forumatına (odt to doc) veya farklı formatlara cevirmek istiyorum diyorsanız bu işi online olarak yapan siteler mevcut.

Ancak Türkçe karakter sorunu olmayan ve hızlı çeviri yapan site bulmak oldukça zor. Denemelerimde adlı sitenin bu işlemi hatasız ve çok hızlı şekilde yaptığını gördüm. Üstelik e-mail, üyelik vs detaylarla uğraştırmıyor.

Siteye girdiğinizde;

Choose a local file bölümünden bilgisayarınızdaki dosyayı gösterin.
Output format bölümünden hangi formatta çıktı almak istiyorsanız seçin.
Convert butonuna tıklayın.

İsterseniz çevrilmiş dosyanın e-mail adresine gönderilmesini de sağlayabilirsiniz.

Çeviri dosyanın uzunluğuna göre değişsede yaklaşık 1 sayfalık tablo veya text sayfayı 10 saniye gibi kısa bir sürede çevirip size download linki sunuyor.

Yeni .doc dosyanızı bilgisayarınıza indirip isterseniz output dosyanızı silebilirsiniz. Bunun için de indirme linki ile birlikte silme linki veriliyor.

2n04pph.jpg
 
Top