Okuldan kaçıp Anıtkabir'i ziyarete giden laik kız

evet efendim...

kafam bi dindar...

arkadaşlar bana neden hiç mesaj atmıyorsunuz?
inanın içimde bir sıkıntı var mesaj atında iki duanın belini kıralım güzel arkadaşlar.
feci dinden kalmayım bu gece yine. sanırım beyin kanaması geçirmek üzereydim. yatalak ananeciğim biraz başımı ovdu da öyle geçti. şimdi aşağıdalar tamam yeter foruma gireceğim dedim de öyle bıraktı. selam söyledi sizlere, aşağıda yatalak valideciğim ile kanaviçe yapıyorlar.
birçok sorunum var birkaç gündür. afedersiniz bazı yerlerim tığ gibi olmuş, tabi mübalağa bu anlatışım ama anlayın yani. kedici teyzenin kedilerini tekmeledim dün, kapı önünü eşeleyip kakasını yaparken yakaladım. geçen de ayakkabımın içine işiyorlardı gudubet kefere kediler. beddua okudu acaba ondan olmasın bu ya? gerçi kafamdan 7 kere ıslak ekmek çevirip attım ama düzelmedi galiba. cinsel uzvum ufalıyor.

bugün bir olay yaşadım, tüylerim resmen cenaze namazı kıldı ya. ecza poşeti ve 500ml su şişesinden hiç ayrılmak istemediği için ameliyatla eline diktiren kemalist bir komşu teyzenin torunuyla alakalı. tüm ak partili esnaf ve pideci rahmet abiyi teyakkuza geçirdim bir telefonumla. ayık olun yani, bi telefonla %47 yi yığarım bu foruma!

hülasa, sabah kalktım ve bir sigara yakayım belki şu baş ağrısı durur, sevicem böyle dünyaya adalet koyanı diye bağırdım bir de hiç içmememe rağmen canım bira istedi. ulan ne oluyor gece şeytanlar ırzımı mı inceledi deyip kendi kendimi tokatladım ve uzun parliament'imden yaktım, ayna karşısına geçtim. allah boy pos vermiş şu yakışıklılığa bak, koçum benim ohş falan derken bir anda kendi kendime bakıp masturbasyon çekecektim az daha. son anda yırttım, engelledim kendimi yani.

neyse çıkayım dışarı da hem kapıcı sinan abiye aidatı bırakırım, hem de ordan pideci rahmet abiye uğrarım da biraz makara kukara yaparız diye içses yaptım kendime. tam aşağı iniyordum ki pideci rahmet abiyle karşılaştık.

pideci rahmet abi: oha, ne işin var evden gitmeyecek miydin sen?
çiçek: lan rahmet abi asıl senin ne işin var? evde misafir yatalak ananeciğim var?'!^+
pideci rahmet abi: biliyorum şey gel gidelim dükkana takılalım.
çiçek: olur abi de kafama da takıldı senin ben yokken ne işin var lan bu evde?
pideci rahmet abi: belki evdesindir diye geldim zaten. şaşırdım olm ne var bunda, ittir et gel gidelim.
çiçek: olur gidek yav, vay kasına kurban kas yapmışız reyis..

tam o esnada apartman komşumuzdan ahh, uhh diye sesler geldi. hemen koştum bardak aldım evden dayadım kapıya. bardak ile iyi dinleniyor arkadaşlar tavsiye ederim.

oha münasebet yapıyor ezineler, dur lan kıralım kapıyı dedim ama rahmet abi karışma ya koysunlar birbirlerine deyince vazgeçtim. tam o esnada yatağı kırdılar.

çiçek: oha abi yatağı kırdılar ya.
pideci rahmet abi: yuh be boşver gel be kardeşim, gidelim.
çiçek: görüyorsun abi, yatak falan kırılıyor.
pideci rahmet abi: ulan panzer motoruymuş gibi konuşma. 25 senede kaç kere yaptın sanki kazan popo, haydi!

peki abi dedim ve giderken kemalist teyze bizi görünce şok oldu ve sövdü kendi içinden. dudaklarını okudum hokka gibi oldu. sanırım o.ç ları dedi bize. gururuma yediremedim arkadaşlar cidden. yaşlı falan da olsa gider sokarım kafayı, ağzını burnuna kanda koyarım.

hemen gittim yanına ve sevgili atatürkçü teyzeciğim ne oldu neden sinkaf ettiniz bize lan? diye sordum. başladı haykırmaya. torun kızım okuldan kaçıp atatürk ü ziyarete gidiyor, işte böyle kahraman kızım benim. aslan gibi yetiştiricem sizin gibi olmayacak, püü sakallı acizemendiler sizi.

lan hanfendi terbiyesizlik yapma malumatınızına koyarım diye kaldırıma çıkıp kafa atma teşebbüsüne girecekti rahmet abi ama engelledim. ya bırak allah'ından bulsun teyzecik. biz mavramıza bakalım abi dedim ve uzaklaşırken pideci rahmet abinin sanki tüm umutları yıkılmış, tüm planları dağılmış gibi bakan gözlerine baktığımda yalnızca süzülen elem taneleri gördüm...

belinden kavradım daha sıkı çektim kendime ve damarlı ellerini avcumun içine alarak; üzülme abi, biz dindarların başına hep böyle şeyler geldi, gelecek. yılmayacağız!

tayyip erdoğan gülsün, dünya gülsün!
 

RUZG4R

ÖylesinE ♔
Özel üye
Salih Kardeş..(avatara istinaden yani salihlikle alakan yokta)

Forumda hanımlar var içeriklerine dikkat et..Terbiyesizliğin manası yok..
 

felsefe_mi

...!...
Özel üye
Arkadaş tamam komik bir kaç yazı yazdın hep beraber guldukde suyu çıktı yahu. akp esprisinden başka birşey yaz bence.
 

ZeyNoO

V.I.P
V.I.P
okusaydın keşke, tek bir müstehcen içerik yok.

Ben okudum ama okumasaydım keşke.. Senin cinsel düşüncelerin inan bizi hiç ilgilendirmiyor..
Az önce el tutmanın günahından bahsediyordun, cinsel konuları konuşmakda günah bence, nede olsa tahrik söz konusuymuş ya az önce sen diyordun
Kendi cümlelerinle çelişiyorsun :)
 

RUZG4R

ÖylesinE ♔
Özel üye
okusaydın keşke, tek bir müstehcen içerik yok.

ucuz kahramanlığa ve tribünlere oynamayaysa hiç lüzum yok.

okudum ama sen okumadan yapıştırmışsın ..

Ben tribünlere oynamam.senin yaptığını yapmam elhamdülillah Dinimi de iyi bilen laik bir gencim..Uzvunu karıştırmadan adam gibi konu aç sabaha kadar tartışalım..Ayrıca yazının içinde bir telefonla %47 yi yığarım bu foruma! diye bir yazı var ..bu buraya istinaden yazdıysan ..Akıllı Adamlarsa çağır cahile laf anlatmak zordur çünkü..
 

felsefe_mi

...!...
Özel üye
hayatı benzer esprilerle yinelemeyi sevmem. sizede tavsiye ederim :-) ama böyle iyi diyosaniz yapacak birşey yok :-) hayırlı aksamlar efenim :-)
 


okudum ama sen okumadan yapıştırmışsın ..

Ben tribünlere oynamam.senin yaptığını yapmam elhamdülillah Dinimi de iyi bilen laik bir gencim..Uzvunu karıştırmadan adam gibi konu aç sabaha kadar tartışalım..Ayrıca yazının içinde bir telefonla %47 yi yığarım bu foruma! diye bir yazı var ..bu buraya istinaden yazdıysan ..Akıllı Adamlarsa çağır cahile laf anlatmak zordur çünkü..

orijinalini uludağ'da oku, o zaman anlarsın farkı. bir de internet gibi, adult içeriğin cirit attığı bir yerde uzuv kelimesine taktıysan, niyetinin ne olduğu açıktır.

arkadaşlar, dilediğinizi söyleyin, çok sık yanıt vermeyeceğim.
 
Top