• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Ögretmenler semineri okullarda yapacak

Milli Eğitim Bakanlığı, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı açılış dönemi mesleki çalışma programının, eğitim kurumlarında görevli yönetici ve öğretmenlerin katılımıyla okullarda gerçekleştirileceğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamda, "2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Dönemi Mesleki Çalışma Programı, 24 - 28 Ağustos tarihleri arasında bakanlığımıza bağlı her derece ve türdeki eğitim kurumlarında görevli yönetici ve öğretmenlerimizin katılımıyla, okullarımızda gerçekleştirilecektir. Çalışma programına ilişkin ayrıntılar ayrıca duyurulacaktır" denildi.
 

Simurg

Kabullenmiş olmanın dayanılmaz hafifliği...
Özel üye
Öğretmenler, 18 Eylül'e kadar okulda olacak

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenler sadece seminer haftasında değil 31 Ağustos ila okulların başlayacağı tarih olan 18 Eylül'e kadar okulda bulunacağını açıkladı.
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Bu haber henüz resmi kanallardan onaylanmadı. Umarım gerçek değildir ben de gördüm çeşitli sitelerde özellikle memurlar.net 'te yayınlanması olaya ciddiyet kazandırıyor ama yine de beklemek lazım.
 
Top