• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Office 2016'da belge bilgileri nerede ve nasıl değiştirilir?

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Office 2016 uygulamalarınızda ilişkilendirilen belge kitaplığı özellikleri görüntülemek ve düzenlemek için şu adımları izleyin.

1. Word 2016, Excel 2016'da belge kitaplığından bir belgeyi açtığınızda veya belge kitaplığı özellikleri içeren PowerPoint 2016 ilişkilendirilmiş bir uyarı bildirimi Şeridin altında görürsünüz. Belge kitaplığı özellikleri görmek için Özellikleri Düzenle ' yi tıklatın.

Özellikleri düzenle



2. Office Dosya menüsünde bilgi sekmesine gezinir. Dosya ' yı tıklatarak da bu sekmeyi ulaşabilirsiniz > Bilgi'yi. Özellikler bölümünde belge özelliklerini görüntüleme ve düzenleme için Tüm özellikleri göster ' i tıklatın. Tüm gerekli özellikler belge kitaplığındaki Word 2016, Excel 2016 ve PowerPoint 2016'da bilgi sekmesinde kırmızı kenarlıklı özetlenmiştir.

Tüm özellikleri göster



3. Belgenizi kaydetmeyi denediğinizde ve bilgi gerekli belge özellikleri için sağlanan değil, belge kitaplığına değişikliklerinizi kaydetmek için izin vermiyor ve bazı özelliklerin eksik olduğunu açıklayan bir iletişim iletisini görürsünüz. Burada eksik özellikleri sağlayabilir bilgileri sekmesine gidin Office için Gitmek için belge özellikleri ' i tıklatın.

Belge özelliklerine git



4. Belgenizde gerekli özellikleri eksik olan varsa, ayrıca gerekli özellik bilgileri sağlayın kadar sunucuna kaydedemiyorum gösteren Şerit altında bir ileti çubuğu görürsünüz. Eksik özellikleri sağlamak kadar bu bildirim iletisinde yeniden deneme Kaydet düğmesini devre dışı kalır. Tüm gerekli belge özellikleri için eksik bilgileri girin ve sonra belge değişikliklerinizi sunucuya kaydetmeyi Yeniden deneyin kaydetme ' ı tıklatın.

Kaydetmeyi yeniden dene


Aramalar gibi bazı belge kitaplığı özelliği türleri ek SharePoint veri gerektirir ve bilgi sekmesinde özellikler bölümünde doğrudan düzenlenemez. Bu özellikleri Ayrıntıları Göster düğmesi birlikte görüntülenir. Bu özellik türleri düzenlemek için şu adımları izleyin.
  1. Dosya > Bilgi sekmesinde özellikler bölümünde görüntülemek için Bilgi'yi .

  2. Ayrıntıları Göster' i tıklatın.

    Belge ayrıntıları


  3. Özellik değeri meta veri web iletişim kutusunda düzenleyin. Bu iletişim kutusunda Microsoft SharePoint web kullanıcı arabirimi meta veri web iletişim kutusunda aynıdır.
    76683


  4. Özellikle değişikliklerinizi kaydetmek için Tamam'ı tıklatın.
 
Top