Kaynak ikonu

ÖDEME EMRİ BELGESİ (Kurumlar / DEMO) 1.0.1

ezax2001

Üyecik
vergi numarası kimlik numarası olduğundan tc kimlik no yazmamız gerekiyor ama tckimlik/vergi no bölümüne sığmıyor herhalde kısıtlama konulmuş çözümünü bekliyoruz
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Hafta sonuna kadar programdaki o bölümü değiştireceğim. Ancak veritabanındaki değişiklikten dolayı eki verilerin kullanılmasında sorun olacaktır. Eski verilerini kullanmak isteyen kayıtlı kullanıcılara msn yolu ile yardımcı olacağım. (Programda belirtilen msn adresi)
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Ödeme Emri 1.0.3 versiyonu aynı linkten indirilmektedir. Bu versiyondaki yenilik; Programdaki T.C/Vergi Kimlik No bölümü, T.C. Kimlik No olarak değiştirilip alana girebileceğiniz karakter sayısı 11 olarak değiştirilmiştir.

Not: Daha önce ücretli olarak Onay Kodu alan kullanıcılar eski verilerini kullanmak istemeleri durumunda Kullanıcı No belirterek programın kurulu olduğu dizindeki "Data.dat" dosyasınız sıkıştırıp mail aracılığı ile ilettikleri takdirde dosya düzenlenip geri gönderilecektir.
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Ödeme yaparak onay kodu almak için programda belirtilen E-Posta adresini kullanmalısınız. Önerim burda paylaşım yaparak onay kodu almanız. Hem eminim böylelikle foruma alışıp birdaha bizden ayrılamayacaksınız :)
 

destan

Üyecik
okullarda kullanacağımız için ücretsiz olması daha güzel olurdu.yine de böyle bi çalışmadan dolayı teşekkürler...
 

orhancan

Üyecik
kullanmış olduğum bilgisayara format attığımdan dolayı tamamen silindi şimdi yeni versiyonu indirdim.310364984 kullanıcı nolu ödeme emri belgesine onay kodunu yazıyorum kabul etmiyor bu konuda yardımcı olurmusunuz.
(ödeme yapıldı)
 
Top