yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 6 Hzr 2007 #1 Karşındaki ben değilim Ben seni üzmem sevgilim Yanımdaki sen değilsin Sen beni severdin sevdiğim
YagmurAydogan Üyecik 6 Hzr 2007 #2 Güzel olmuş. Yağmur Aydoğan / NERDE? (Şarkı Sözü) Karşındaki ben değilim Ben seni üzmem sevgilim Yanımdaki sen değilsin Sen beni severdin sevdiğim Nereye kayboldu bu sevda Yalanları kim attı kafana? Nerde kaldı son öpücük Bizmi dünyaya küstük? 3.06.2007 Genişletmek için tıklayın...
Güzel olmuş. Yağmur Aydoğan / NERDE? (Şarkı Sözü) Karşındaki ben değilim Ben seni üzmem sevgilim Yanımdaki sen değilsin Sen beni severdin sevdiğim Nereye kayboldu bu sevda Yalanları kim attı kafana? Nerde kaldı son öpücük Bizmi dünyaya küstük? 3.06.2007 Genişletmek için tıklayın...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 10 Tem 2007 #3 YagmurAydogan dediki: Güzel olmuş. Yağmur Aydoğan / NERDE? (Şarkı Sözü) Genişletmek için tıklayın... Bu sözlerin ve senin yazdigin siirle yakindan uzaktan hic bir alakasi yok cünkü ben onu hastanede oglum icin kafamdan gecenleri yaz mistim
YagmurAydogan dediki: Güzel olmuş. Yağmur Aydoğan / NERDE? (Şarkı Sözü) Genişletmek için tıklayın... Bu sözlerin ve senin yazdigin siirle yakindan uzaktan hic bir alakasi yok cünkü ben onu hastanede oglum icin kafamdan gecenleri yaz mistim