• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Nude ne demektir? Nude fotoğraf atmak ne demek?

Enda

Neylersin!!!
V.I.P
Son senelerde sosyal medya üzerinden en çok kullanılan sözcüklerden bir tanesi de nude kelimesi olarak karşımıza çıkmaktadır.

En Çok İnstagram Uygulamasında Kullanılıyor


Nude kelimesi sosyal medya uygulamaları içinde en çok İnstagram üzerinde karşımıza çıkıyor. Bir fotoğraf paylaşım mecrası olan İnstagram üzerindeki bu kelimenin ne anlama geldiği merak ediliyor.
Nude kelimesinin anlamına baktığımızda, çıplaklık ve kıyafetsiz olma durumu şeklinde bir anlam ortaya çıkmaktadır. Bu bağlamda nude fotoğraf da çıplak bir şekilde çekilen fotoğraf anlamına gelmektedir.

Nude Fotoğraf Gönderenler Dikkat
Son dönem içerisinde sosyal medya uygulamalarının gençler tarafından oldukça aktif bir şekilde kullanılmaya başlanması ile beraber kimileri arasında nude fotoğrafların atılması söz konusu olabilmekte. Bu fotoğraflar şantaj malzemesi olarak kullanılarak kişilerin başlarına bela açabilmektedir. Bu yüzden sosyal medya kullanıcılarının bu eylemden uzak durmaları gerekmektedir.

Alıntı
 
Top