Sorma sorma akşam 17.bölüme baktım şiştim resmen bu erkekler neden böyle acaba diye düşünmeden edemiyorum ya kız geliyor evine yerleşiyor sesini çıkarmıyor kadir ,ya Gülbeyaz'ın karşısına geçip bir türlü acılamadı o da gitti inadından Kazım'ın evlilik teklifini kabul etti, bu Başak çok pişkin sen seneler önce çek git sonra çık gel adamın hayatını mahvet ,dedim ya Kadir de de suç var aldı eve ona hatta şiddet uyguladı Başağa diye kocasının karşısına dikildi şiddetin bahanesi olmaz ama Başak hak etti adama senden ayrılmak istiyorum dedi ve Kadir'den bahsetti kim olsa hazmedemez adamı aldı bir de daha önce Kadir'in evine götürdüBu basakta nerden cikti ya. Bi puzzle parcasi yolladi kadire onunda hemen kafasi karisti. Gulbeyaz onun kapisina kadar gitti ama gidince pismansa oldu tabii gittigine. Kadir sadece kuru kuruya iyi aksamlar dedi sadece.
Kız elden gidiyor Kadir bey hala susuyor ya Kazım'a da yazık ama o kadar ümit ediyor sonra ne olacak Gülbeyaz nikâhtan vazgeçecek Kadir ortada kalacak
Boşa dememişler öfkeyle kalkan zararla oturur diye
Çıkarılacak derslere gelirsek,duygularımızı karşı tarafa belli etmeliyiz, ne olursa olsun susmamalı gerçekleri söylemeliyiz ,insanları kendimiz gibi zannetmemeliyiz ,sevdiğimize sahip çıkmalı onu söylemekten asla çekinmemeliyiz,yanlış anlaşılmalara mahal vermemeliyiz,üçüncü şahışların hayatımıza karışmasına izin vermemeli,kimsenin kalbini oyuncak etmemeli ,çivi çiviyi söker hesabı başkalarına ümit vermemeliyiz