• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Hereos Noah Bennet

kelebek

-ütopik-
V.I.P
225px-Mrbennet.jpg


Canlandıran Jack Coleman
İlk görünüş Genesis

Yetenek Yok
Gerçek adı Noah Bennet
Takma adı HRG
Cinsiyet Erkek
Yaş 44
Meslek Kağıt fabrikası çalışanı. Şirketin Ajanı
Çocuk Claire Bennet (evlatlık) Lyle Bennet​

Claire'in üvey babası. Dizinin ana karakterlerinden biri ve şimdiye kadar yayınlanan 32 bölümde de oynayan 3 karakterden biri(Noah(türkçesi nuh),Claire ve Mohinder).Gerçekte şirket için çalışan ancak Primatech kağıt şirketinde çalıştığını gösteren,ailesininde öyle bildiği, dizide kızı ve ailesi için herşeyi göze alabilecek bir karakter.

Dizinin ana karakterlerinden, ailesini ve kızını herşeyin üstünde tutan, korumaya çalışan, üvey kızının gücünü bilen ve şirketin yada başka birinin(sylar) bu gücü ele geçirdiğinde neler yapabileceğini bildiği için ailesinin olaylardan uzak tutmaya çalışan, bu hedefte de Haitili yi kullanarak defalarca ailesinin hafızasındaki olayları sildiren, gerçekte iyi niyetli, hedefine ilerleyen, bu hedefte kim olursa olsun yolundan çıkaran bir karakter.

Karakter Geçmişi Noah yaklaşık 16 yıl önce şirkette çalışmaya başladı o zaman ki ortağı claude idi. Claude görünmezlik yeteneğine sahipti. Bir kadını yakalamaya çalışırken evde yangın çıktı ve kadın kaçtı, Kızı kalmıştı Mr Bennet o kızı aldı, şirkete götürdü, şirket çocuğu güçleri çıkınca geri almak üzere Bennet'a verdi. O çocuk Claire Bennet idi. Noah kızını şirketten gizledi ve bu da şirkete karşı rol oynamasına sebep oldu Dizinin ilk bölümünden beri sürekli olayların içinde olan, neredeyse bütün karakterleri tanıyan, güçlerini bilen, hatta ilk bölümlerde kötü adam bumu diye düşündüğümüz karakter. ile evli ve gerçek oğlu Lyle. İlk sezondaki evleri Odessa TX idi.

Güçleri Kullandıkları,

-Şirket silahı: 45 mm lik yarı otomatik silah.

-Kalın çerçeveli gözlükler : Clare in seçtiği birçok bölümde adı geçen kalın çerçeveli kahverengi gözlük.

-Elektrik silahı

-Telefonu

Unutulmayan Sözleri
Ben sadece kağıt satıcısıyım.." Polisler arama yapmaya geldiğinde Mr. Bannet, matt Parkman a söyledi. ( Company man )

"Ben ne düşünüyorum parkman?" "Senin son düşündüğünü" Mr. Bennet (Thompson dan) (Company Man)

Notlar
Mr. Bennet çok iyi Japonca konuşabiliyor.

Mr. Bennet çok iyi Rusca konuşabiliyor.
 
Benzer Konular Başlık Forum Cevap Tarih
kelebek Hereos Claire Bennet Sinema, Televizyon Dünyası 0
Top