Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Ngomessden Bolonez soslu makarna
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="Çirkin Kral" data-source="post: 12560" data-attributes="member: 217"><p>Malzemeler:</p><p></p><p>400 gram makarna</p><p>200 gram soğan</p><p>500 gram kıyma</p><p>5 yemek kaşığı zeytinyağı</p><p>1 tatlı kaşığı kekik</p><p>4 sap biberiye</p><p>1 diş sarmısak</p><p>120 gram taze kıyılmışparmezan ppeyniri</p><p>125 ml. kırmızı şarap</p><p>1 kutu doğranmış domates konservesi</p><p>tuz</p><p>karabiber</p><p>tozşeker</p><p></p><p></p><p>Hazırlanışı:</p><p></p><p>Soğanları küçük küblere doğrayın ve kıyma ile birlikte zeytinyağında, kıyma suyunu çekene kadar kavurun. Biberiyeyi kıyın, ezilmiş sarmısak ve kekikle birlikte karışıma katın. Kırmızı şarap ve domatesleri suları ile ilave edin. İyice karıştırın ve ağzı açık olarak 30 dakika pişirin.</p><p></p><p>Makarnaları tuzlu suda haşlayıp süzün. Sosu tuz, karabiber ve 1 tutam toz şeker ile tatlandırın. Makarnaya karıştırın. Parmezan peyniri ile makarnalarla servis yapın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çirkin Kral, post: 12560, member: 217"] Malzemeler: 400 gram makarna 200 gram soğan 500 gram kıyma 5 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı kekik 4 sap biberiye 1 diş sarmısak 120 gram taze kıyılmışparmezan ppeyniri 125 ml. kırmızı şarap 1 kutu doğranmış domates konservesi tuz karabiber tozşeker Hazırlanışı: Soğanları küçük küblere doğrayın ve kıyma ile birlikte zeytinyağında, kıyma suyunu çekene kadar kavurun. Biberiyeyi kıyın, ezilmiş sarmısak ve kekikle birlikte karışıma katın. Kırmızı şarap ve domatesleri suları ile ilave edin. İyice karıştırın ve ağzı açık olarak 30 dakika pişirin. Makarnaları tuzlu suda haşlayıp süzün. Sosu tuz, karabiber ve 1 tutam toz şeker ile tatlandırın. Makarnaya karıştırın. Parmezan peyniri ile makarnalarla servis yapın. [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Ülkemizin kuzeyindeki deniz hangisidir? (bitişik yazınız)
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Ngomessden Bolonez soslu makarna
Top