• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Netflix Türkiye’den Bayram Sürprizi: Marvel Sinematik Evreni Filmleri Eklendi

Enda

Neylersin!!!
V.I.P
Netflix Türkiye, Haziran’a Marvel Sinematik Evreni ile birlikte girdi. Pek çok yeni film Haziran ayı itibarıyla Netflix izleyicileri ile buluştu.

En son çıkan Avengers: Endgame filmiyle 22 filmlik seriyi noktalayan Marvel, Spider-Man: Far From Home filmiyle yeni ufuklara yol almaya hazırlanırken önceki filmleri için anlaşmalar yapmaya devam ediyor. Çok fazla süper kahraman filmi olmasına rağmen bu filmleri toplu bir şekilde bulmakta zorlanan kişileri mutlu edecek bir haberimizle karşınızdayız. Bildiğiniz üzere Netflix Türkiye’de Marvel Sinematik Evreni’ne ait pek çok film bulunuyordu. Haziran 2019 itibarıyla bu filmlere pek çok yeni film eklendi.

r0Yok1.jpg

Haziran’la birlikte Netflix Türkiye de coşmuş görünüyor. Diğer ülkelere göre daha az film ve dizi sunan Netflix Türkiye, bu oranı dengelemek için yeni bir hamle yaptı. Yapılan hamle kapsamında Iron Man, Iron Man 2, Iron Man 3, Avengers, Avengers: Age of Ultron, Ant-Man, Captain America: The First Avenger, Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War, Thor, Thor: The Dark World, Guardians of the Galaxy filmleri Netflix'te bulunuyor. Daha önceden yer alan diğer Marvel filmleriyle birlikte son derece geniş bir süper kahraman skalasına ulaşan Netflix Türkiye, yakında yeni filmler eklemeye de devam edecek gibi görünüyor.


Disney, Disney+ isimli yeni çevrimiçi yayın hizmetini bu sonbaharda açacak. Bundan sonra çıkacak Marvel film ve dizilerinin bu platformda yer alması bekleniyor. O yüzden bunlar, Netflix’te gördüğümüz son Marvel yapımları olabilir.
 
Top