Namaz kılmayan kız bacınızı kömürlüğe kilitlemek

evet efendim...

geçmişte hep sözünüzü dinleyip, hiçbir duanızdan çıkmayan kız bacınızın, yaşının ilerlemesiyle ortaya çıkan asi tavırlarına gem vuramamak, fakat hala ona ağır şeyler yapmadan eğitmeye çalışmanın sonucunda, kız bacının ergenlik blüğ arkadaşlarına uyup namaz kılmadığını farkedip ceza niyetine akıllanana kadar önce kıçını şaplatmak, sonra şamar manyağı etmek, hala daha uslanmadığı takdirde de gece yarısı kömürlüğe kitleyip bir gece orda kalmasını sağlamaktır. karanlık ona iyi gelecek ve yüce allah'ın, rabbimizin emir ve yasaklarına karşı çıkmamayı fino gibi öğrenecektir.

ben kız bacımı böyle terbiye ettim. kusura bakmayın ama bu doğru yol. öyle yok modernlik, çağdaşlık, laiklik falan hikaye. yarın öbür gün bacınızı gaddar ve pis bir erkeğin başrolünde oynadığı dram filminde görürseniz bu söylediklerimin kıymetini anlarsınız. doldurur mermiyi erkek, sıvazlar silahını. takır takır yağdırır bacınızın üstüne. o zaman kıymetim anlaşılır işte.
 

buhurdan

Özel Üye
Özel üye
Yalnız şu adamın profilinden tüm yazdıklarına bakınca içimde tiksintinin haddi hesabı kalmadı :D ama toplu bi şekilde silmenin yolunu bulamadım rpor ettim bakalm :D ne tipler var tövbe tövbee:D
ortaya çıkardığım için bi ödülü hakediyorum bence :D şaka bi yana ne tipler varmış yaa
 
Top