• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Mustafa Sandal

cemree

=)=)
V.I.P
Mustafa Bey albümün oluşum sürecinde kimlerle çalıştınız?

Bu albümde birçok insanın emeği geçti ama ilk aklıma gelen isimler aranjörümüz Erhan Bayrak, Tolga Kılıç, İskender Paydaş, Özgür Yedievli ve birçok parçada beraber çalıştığmız özellikle Farketmez, Mağlubuz, Devamı
images?q=tbn:ANd9GcR_dNyOxB8lM0Rhd2p0avSmJizpcHn3GfrTh5beKy8urdTntwBCBg.jpg
Var parçalarında söz ve besteleriyle albüme destek veren Sinan Akçıl ve yurtdışından iki besteci arkadaşımız pozitif enerjilerini işlerine yansıttılar. Albümü dinleyenlerin de bu güzel enerjiden etkileneceğini düşünüyorum.


İkinci klip Melek Yüzlüm adlı parçanıza çekilecek bundan biraz bahsedebilir miyiz?

İndir parçası albümümüzün çıkış parçası olarak radyolarda yerini aldı ve ilk olarak bu parçaya klip çekildi ardından insanlardan aldığımız tepkilere bakarak Melek Yüzlüm parçasına klip isteğinin çok olduğunu gördük ve bu parçaya klip çekmeye karar verdik. Melek Yüzlüm albümün flaş parçalarından biri, tüm parçalar flaş ama Melek Yüzlümü dinleyenler onun biraz daha özel olduğunu hissediyorlar. Bundan sonraki klip için de Çoban adlı parçamızı düşünüyoruz.


Küresel ısınmayla ilgili bir konser dizisi yapıyorsunuz bununla ilgili görüşlerinizi alabilir miyiz?

Küresel ısınmanın olumsuz etkilerini etrafımızda görebilmek mümkün ve bu olay artık alarm olarak adlandırılıyor. Bizim bu konserlerdeki asıl amacımız küresel ısınmanın etkileri hakkında insanları bilgilendirmek ve kendi adımıza neler yapabileceğimizi elimizden geldiği kadarıyla insanlara aktarmak. Konserde eğlenip güzel vakit geçireceğiz bunun yanısıra barkovizyonda küresel ısınmanın sonuçlarıyla ilgili bir pasaja yer vereceğiz, iletmek istediğimiz mesaj için, konser etkili bir yol diye düşündük.
 
Top