• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Müge Anlı Sen Yüz Karasısın

BeReNN

Alyam?
Özel üye
Yani ben sabah gördüm ama dinleyemedim şuanda dinleyemiyorum ama faceden yazılanlara göre ölenlere oh demiş nerdeyse kınıyorum sadece ...Çok fazla söylencek şey var ama söyleyip onların seviyesine gelmektense susmayı meyellerim..

Burdan oturdukları yerden ordaki halka rahatça pkk diyebiliyor keşke sade bir ay olsun orda yaşasalar..

Sade kısa bir şey söylemek istiyorum benim amcamı dağa çıkardılar evinden gözlerini bağladılar ve 1ay boyunca bir haber bile alamadık neden götürdüler biliyormusun sade ama sade pkk köye geldiğinde meydan okudu erzak vermedi diye halkıda vermemeye teşfik etti diye işkence yapıp gönderdiler göndermeleride mucize ölüsünü bekledik biz ama diyorumya burdan ahkam kesmek çok kolay millete..
 

LoSt_LoVe

Forum Onuru
Videoda şöyle diyor hanfendi (!) Canımız istediğimiz zaman polise taş atıyoruz Askeri dağlarda kuş avlar gibi avlıyoruz.Sonra bişe olduğu zaman hadi mehmetçik gelsin hadi asker gelsin bizi kurtarsın diyoruz.Biraz dengeleri kurmak lazım DİYOR KENDİLERİ
 

LoSt_LoVe

Forum Onuru
Yani ben sabah gördüm ama dinleyemedim şuanda dinleyemiyorum ama faceden yazılanlara göre ölenlere oh demiş nerdeyse kınıyorum sadece ...Çok fazla söylencek şey var ama söyleyip onların seviyesine gelmektense susmayı meyellerim..

Burdan oturdukları yerden ordaki halka rahatça pkk diyebiliyor keşke sade bir ay olsun orda yaşasalar..

Sade kısa bir şey söylemek istiyorum benim amcamı dağa çıkardılar evinden gözlerini bağladılar ve 1ay boyunca bir haber bile alamadık neden götürdüler biliyormusun sade ama sade pkk köye geldiğinde meydan okudu erzak vermedi diye halkıda vermemeye teşfik etti diye işkence yapıp gönderdiler göndermeleride mucize ölüsünü bekledik biz ama diyorumya burdan ahkam kesmek çok kolay millete..


Amcana da çok üzüldüm Rabbim bir daha yaşatmaz inşallah.
 

Gizemli Cadi

Forum Gururu
Tamda bu konuyu bilmeden bir arkadaşımla bu konuyu konuşuyorduk..maalesef MÜGE ANLI Gibi düşünenler çoğunlukta Hemde çok fazla ... ...tarafsız olarak konuşulanları olduğu gibi aktarıyorum...Herkesin düşünme ve düşündüğünü söyleme özgürlüğü var ..

GAMZE:
Acının ve ölümün coğrafyası yoktur. Çünkü gözyaşının rengi ülkenin her yerinde aynıdır. Başkasının ölümüne gülümseyen herkes gün gelir kendi gözyaşında boğulur. Vanda'ki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı belli değil maalesef gittikçe artıyor...MASUM İNSANLARIN ORDADA OLDUĞU BİLİNCİDE OLALIM !!!

UMUT:
Gamze arkadaşım aynı konuda hem fikirdik !!! Ama bir zamanlar...
Dil,Din ve Irk ayrımının yapılmasının en karşıtlarındandım.!!! Ama bir zamanlar.

Bilmiyorum dogu cografyasındaki illerde bulunan oldumu aranızda ben işim geregi yaklaşık 3 yıl dogu illerinde (Tüm ilçeleri dahil) bulundum her ilde 1 er ay kalarak bulundum işim geregi...O İllerde bulunduğum sürece gördüklerim şahit olduklarım karşısında hayret ve nefrete kapıldım.

Van Merkezde gösteri yaptılar Pkk ya operasyon düzenlendi diye Tüm kamu binaları ateşe verildi Türk Telekom başta olmak üzere yaklaşık 8-10 bin kişi yaktılar yıktılar polisi taşladılar.

Van Erciş İlçesinde okullara ve kamu binalarının önüne asılan türk bayraklarını parçaladıklarını yaktıklarını bizzat gördüm.

Van Bahçesarayda (Bu İlçe ile kışın kar yağdıgında yaklaşık 9-10 ay irtibat kesilen bir ilçe). O ilçe için yol yapımında çalışan iş makinalarının yakılmış hallerini gördüm. ve İnsanlarının Türk düşmanlıklarını hissettim.

Tunceli merkezde sırf Türk oldugum ve devlet işi için geldiğimi söylediğim için Otel bulamadım otellere alınmadım gittim Polisevinde kaldım..

Tunceli Nazımiye ilçesinde Askerlik Şubelerinin işini yaptıgımda o şubedeki Yüzbaşının Karakol ve il arasını karayoluyla gidemeklerini helikopter vasıtasıyla ulaşımı sağladıklarını ögrendim.

Hakkari merkezde 2009 yılında bulunduğum sırada 3 kişinin (1 Polis 2 arkadaşını şehire 10 km uzaklıkta infaz ettiklerini şahit oldum)

Hakkari Yüksekovada Lokantada Telekom çalışanlarıyla yemek yerken aynı yerde yemek yiyen pkk giyimli kişileri gördüm ve onların gündüz şehirde gece yüksekova dağlarında çatışma için gittiklerini telekom personeli tarafından ürpererek dinledim)

Şanlıurfa Halfetide(Apo itinin memleketi) Apoya ilah gibi tapıldığını ve aponun köyü olan Ömerli köyünde askerlik çağı gelen gençlerin davul zurna eşliğinde daga yollandıgını duydum.

Ve Daha niceleri Agrı Dogubeyazıtta,Şırnakta,Bitliste,Muşta nice bu tip olayları ya duydum yada şahit oldum.

Demem odur ki Ben bu vatana ve bayragına ihanet eden hiç kimse için üzülmem. Hatta keyiften bir siğara bile yakarım. Ha laflarım yanlış anlaşılmasın yokmu içlerinde iyileri evet var yukarıdada yazdıgım gibi sadece ama sadece koskoca ilde %6 lık bir kesim.Bu da demek oluyorki %96 lık kısım BDP ve Pkk yandaşıdır.Bunun başka bir izahı kesinlikle olamaz.ve Bu vatana kurşun sıkan ve kurşun sıktıranların partilerine oy veren kişiler benim kardeşimde olamaz acısını paylaşacagım kesimde olamaz.
 

ZeyNoO

V.I.P
V.I.P
Anlamadığım bu memlekette doğudan hiç asker yokmu! Anlamadığım doğudan hiç şehit verilmedimi! anlamadığım kürtlerde bizim vatan ve din kardeşimiz değil mi! Anlamadığım PKK' nın niyeti bizi Doğudan soğutmaya çalışmakken böyle yapmak onlara pirim vermek değil mi..

Şimdi Müge Anlı ' nın o teröristlerden ne farkı kaldı... Doğulu kardeşlerimizde canını siper edip kanlarını bu vatan için dökerken, Analar gözü yaşlıyken.. Müge Anlı onların kemiklerini sızlatmıyor mu şimdi.. tarihte bu vatan için Lazı, çerkezi, kürdü, tek bi bayrak altında, Türk adı altında savaşırken bu topraklar için, ayrım yoktu şimdi mi var... O zamanda vardı bölücülük, o zamanda vardı ülkeyi bölmek isteyenler..

İç savaş çıkarmak hepsinin niyeti.. İçten bizi yok etmek... Bi vatan ancak içerden çökertilir bunu nasıl göremezler.. Biz birbirimize sahip çıkarsak işte o zaman Yok olur PKK işte o zaman amaçlarına ulaşamazlar.. Bi de okuduk diye geçiniyorlar.. Okumuş Cahillerden korkmak lazım esas... Okumamışlardan değil...!!
 

Gizemli Cadi

Forum Gururu
Benim anlamadığımda atılan başlık...haklı ve haksız herkes her istediğini düşünebilir ve söyleyebilir..Ama herkes düşünüyor ve söylüyor diye öyle olmak zorunda değildir...hiç bişey...ama sizin gibi veya onlar sırf sizinle aynı fikirde değil diye söylenmeyen şey kalmıyor...ne yüzkaralıkları nede okumuşlukları...Sabah mesajlar geliyor...O Kadar ŞEHİDİ Toprak Sessizce Kabul Edemezdi... O da Sarsıldı !!!!! diye ne yapmalıyız bu mesaj yazanları terörist mi ilan etmeliyiz...O onların düşüncesi ve fikri buda sizin fikiriniz ve düşünceniz....

VEEE..
İlginçtir! Doğal afetler bizden çok uzaktaysa...
Mesela Japonya'yı yıkıp geçmişse...
O zaman kesinkes inanır ve fikir yürütürüz. Deriz ki, bu afet uygar akıla, gelişmiş toplum efsanelerine ve dünyanın en büyük ikinci ekonomisi olma kibirine karşı bir uyarıydı!
Peki yakındaysa...
Afet bizi vurmuşsa?..
Neden içimizden geçenleri bastırır, zihnimizi sustururuz?
Elbette önce enkazı kaldırmamız, yaraları sarmamız gerekiyor.
Acımız var şimdi. Akut bir ağrı gibi.
Ama bu ağrı yavaş yavaş yerini derin bir sızıya bırakmaya başladığında ne yapmamız gerekir?
Milletçe durup bunları hiç düşünmeden "kaldığı yer"den hayata devam mı edelim?
Neden deprem karşısında birleşen kalplerin açtığı yoldan "yeni bir hayat"a başlamasın bu toplum?
Neden çatışmacı zihniyetin düzeni yerine herkesin birbirine yardıma koştuğu dayanışmacı zihniyetin düzeni geçmesin?
Mümkün bu!
Öyle olmalı!
 

ZeyNoO

V.I.P
V.I.P
Elbette herkes aynı fikirde olmayabilir ama insaniyet adına şu günlerde bunları söylemeleri çok acı... Eğer özgürlüğün bi başkasının özgürlüğünü kısıtlarsa orada dur denilir. Herkes özgürdür ama yerinde olmalı o özgürlük. Eğer Müge Anlı özgürce bu şekilde konuşabiliyorsa bende özgürce onun hakkındaki fikirlerimi söyleyebilirim.
 

Çağlayağmur

👪
Süper Moderatör
İnsan vicdanına baglıdır bunlar kendi düşüncem vicadımı dinlemek taraftarıdır bu tür haberleri atlıyorum ve şimdi burada okudum neler yazdıgını. İnsani duygular çok önemlidir bunu kimsenin kaybetmemesini temenni ediyorum.....
 
Top