• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Mudo Concept’le Ev Dekorasyonunda Fark Yaratın

BeReNN

Alyam?
Özel üye
[h=2][/h]

Mudo-Concept1.jpg

Mudo Concept'te Yeni Sezon Başladı

Ev dekorasyonunun vazgeçilmez adresi Mudo Concept; ev ve yaşam için her şeyin bulunduğu tek adres düşüncesini doğrulayarak bu sezon da farklılığını ortaya koyuyor.

Rahatlık ve yeniliğin ön planda tutulduğu mobilyalarla ev dekorasyonunda yeni bir sezon açılıyor. Uzakdoğu ve Etnik rüzgarını evinizin bir köşesinde hissederken, diğer bir köşede de klasikten, moderne doğal mobilyalarla farklı bir hava solumanız değişik kültürleri aynı mekan içinde yaşamanıza sebep olacak.
Şıklık ve rahatlığı bir arada bulabileceğiniz deri mobilyalar ise kullanım kolaylığı ve renk çeşitliliğiyle dikkatleri üzerlerine çekiyor. Değişik formları ve iddialı renkleriyle içinizdeki coşkuyu yansıtacak modern mobilyaları zengin aksesuar çeşitleriyle bütünleşirken, her yerde göremeyeceğiniz koltuklara sadece Mudo Conceptmağazalarından sahip olabilirsiniz.
Mudo-Concept-1.jpg

Her zaman yeniliklere öncülük eden Mudo Concept; her zevke uygun çeşitlilik gösteren Sonbahar-Kış 2010-2011 koleksiyonuyla, kışın sıcak köşeler yaratmanız için bütün detayları düşünüyor. Salondan yatak odasına, mutfaktan banyoya, aynadan çerçeveye, ev tekstilinden halıya, mumdan çiçeklere, ofisten aydınlatmaya kadar içinizi ısıtacak ürünlerle kışın sıcak bir mekan yaratmanın yolu Mudo Conceptmağazalarından geçiyor.
 

Top