Msn Space’e Nasıl Üye Olurum?

Melek

Özel Üye
Özel üye
Son zamanlarda internette dolanırken gözüme çarpıyor bu soru” Msn Space’e nasıl üye olurum?” hala. Başımızın tacı olmuş Msn Space. Düşündüm, taşındım dedim bari yazayım.

Space’imiz olması için ilk öncelikle spaces.msn.com adresine giriyoruz. Karşımızdaki yeşil butonlardan “Create your Space”i seçiyoruz. Sizden Msn hesabınızla giriş yapmanızı isteyecek. Hesabınız yoksa hemen bir msn hesabı alabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra karşımıza resimdeki gibi bir sayfa gelicek.

Resimdeki gibi, 1. seçeneğe (Type a title for your Space), Space’inizin için düşündüğünüz başlığı yazacaksınız. Bu seçeneği daha sonradan da değiştirebilirsiniz.

2.seçeneğe Space’inizin web adresini yazacaksınız. space.msn.com/yazdığınızisim ile ulaşabileceksiniz. “Check availability” diyerek seçtiğiniz ismin dolu olup olmadığını görebilirsiniz.

3. seçenekte ise kulanım koşulları bulunuyor. Okuyup-okumamak size kalmış. “I Accept the Spaces Service Agreement ” ın yanında bulunan kutucuğa tick atıyor ve “Create Your Space” diyoruz.

Eğer her şey tamamsa aşağıdaki gibi bir resim gelicek. Fakat yanlış ise hataları düzeltmeniz için aynı sayfaya dönecektir.

Şimdi karşınızda 2 seçenek var. 1.’si “Change Permission”, 2.si ise “Go to Your Space”;

Eğer “Change Permission” derseniz, Blog’unuzdaki bilgilerin kimler tarafından görülebileceğini belirliyorsunuz. Standart’ı “Messenger”dır. Messenger olursa sadece Msn Messenger’ınızda ki kişiler sizin bilgilerinizi görebilir. “Public” yaparsanız herkes sizin bilgilerinizi görebilir. “Custom” diyerek kimlerin görebileceğini kendiniz seçebilirsiniz.

”Go to Your Space” diyerek hemen Blog’unuza girebilirsiniz

Hayırlı olsun, artık sizinde bir Msn Space’iniz var.


Not: Space’e nasıl resim eklenir öğrenmek için;
 

Melek

Özel Üye
Özel üye
verdiğim adreste zaten "spaces.msn.com" live sürümü yeni çıktı diğer sitede yönlendiriyor
teşekkür ederim
 
Top