• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Motifli Battaniye

BeReNN

Alyam?
Özel üye



iki yaz önce ben bu battaniye ortalama bir pamuk ipliği, kanca büyüklüğü 2,5-3 mm. blokları i kare bu 'özel bir şey yok' içine bir altıgen deseni değişti.
desen denemek isterseniz, buraya :
sihirli bir döngü ile başlamak
1. 4 kanal (= İlk dc ve 1 kanal), tığ * 1 dc üçüncü kanal, 1 ch * 11 kere (= 12 DC ve 12 kanal), yakın sihirli yüzük ve ss
2. satır 1 ilk zincir alanı ss. 3 kanal ve ilk uzay 1 dc yapmak, * 2 kanal ve 2 sonraki zinciri uzay * dc, üçüncü ch 2 ch, ss * * satırın sonuna kadar, sonuna arasında tekrarlayın.
3. ss ilk zincir alanı, 3 kanal ve ilk uzay 2 dc, * (sonraki boşluğa 2 kanal ve 3 dc) iki kez, 3 kanal ve (3) * * 3 kez, 2 ch ile biten ve arasında sonraki boşluğa * tığ dc sonraki boşluğa iki kez 3 dc, üçüncü ch 3 ch ve ss.
4. ss ilk zincir alanı, ilk uzay ch 3 ve 2 dc, 1ch, sonraki boşluğa 3 dc, 1 kanal, 3 ch alan bir köşe oluşturmak olun: ** 3, 2 ch, 3 dc dc **, * (1ch, 3 dc, sonraki boşluğa ch 1) iki kez, (** (1ch, 3 dc, sonraki boşluğa ch 1) iki kez bir köşesinde **)*, tığ * arasında * 3 kez, son ve üçüncü kanal ss . sıkın.
Daha büyük bir kare istiyorsanız, sadece istenen boyuta kadar satır 4 tekrarlayın.



 
Top