Milyoner

kelebek

-ütopik-
V.I.P
Atv'den muhteşem bir yarışma programı... Yapımcılığını Med Yapım'ın üstlendiği ve Kenan Işık'ın sunduğu Milyoner hafta sonlarınızı renklendiriyor.

Karı-koca, baba-kız, anne-oğul, patron-çalışan, sevgili, çok yakın arkadaş gibi 2 kişilik ekiplerin yarışabileceği, çiftlerin 15 soruya doğru yanıt vermeleri halinde 1 milyon YTL kazanma şansına sahip olacakları bir yarışma programı başlıyor. Yarışmanın başında çiftlerin, kendilerine güvence altındaki para olarak belirleyecekleri bir aşama yer alıyor, oyun esnasında bu aşamaya ulaşabilirlerse ve sorulan soruya doğru yanıt verirlerse sonuçta ne olursa olsun güvence altındaki paralarını kazanma hakkına sahip olabilecekler.

Sorular ekipten yalnızca bir kişi tarafından yanıtlandıktan sonra her soruda yanıtı verecek yarışmacı değişip sıra diğerine geçiyor. Hangi yarışmacının yarışmaya başlayacağına yarışmacılar karar veriyor. Her soruda yarışmacılardan sadece biri yanıt veriyor, diğer yarışmacı onun kararına katılıyor ya da joker haklarını kullanarak yarışmanın seyrini değiştirebiliyor. Milyoner'de yanıt değiştirme jokeri, soru değiştirme jokeri ve süper joker olarak yarışmacılara üç joker hakkı veriliyor.

Yarışmacılar yarışma boyunca dört kez joker kullanabiliyor. Yanıt değiştirme jokerinde, yarışmacı, arkadaşının yanıtını değiştirerek, yeni bir yanıt verebiliyor. Bu joker yarışma boyunca iki kez kullanılabiliyor.Soru değiştirme jokerinde yarışmacı ortağının yanıtladığı soruyu değiştirerek farklı bir soru isteyebilecek. Yeni soruyu, jokeri kullanan yarışmacı yanıtlayacak. Süper jokerin kullanılması halinde, yarışmacı yarışmanın o etabından bir sonraki etabına geçip bir sonraki etaptan soru yanıtlayacak. Bu joker yarışma boyunca yalnızca bir kez kullanılabilecek. Bir sonraki soruyu yine, süper joker hakkını kullanan yarışmacı yanıtlamak zorunda olacak.
 
Top