• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Milliler İtalya Yolcusu

BIYIKLI

V.I.P
V.I.P
Turkcell Süper Ligi'nde, dün ve önceki gün maçları olan takımların milli
oyuncuları Polat Renaissance Oteli'ndeki kampa katılırken, bugün maçları olan oyuncuların ise ilerleyen saatlerde otele gelecekleri, gurbetçi oyuncuların ise yarın İtalya'da takıma katılacakları bildirildi.

Milli takımın başarılı iki savunma oyuncusu Gökhan Zan ve Servet Çetin, kamp yapılan otelde basın mensuplarının İtalya maçıyla ilgili sorularını yanıtladı. Gökhan Zan, milli takım olarak önemli mesafe katettiklerini belirterek, ''Grup maçlarımızı kayıpsız geçirdik. Şimdi son Dünya Şampiyonu İtalya ile oynayacağız. Bu maça da en iyi şekilde hazırlanıp, iyi bir sonuç almak istiyoruz'' diye konuştu.

Yunanistan ve Norveç ile oynayacakları grup maçları öncesi Dünya Şampiyonu İtalya ile oynamanın kendilerine fayda sağlayacağını anlatan Gökhan, bu karşılaşmayı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Servet Çetin ise İtalya'nın çok ciddi bir rakip olduğunu ifade ederek,
''Kendimizi sınama açısından çok önemli bir maç. Son Dünya Şampiyonu olması nedeniyle bizim bu maça daha iyi konsantre olacağımızı düşünüyorum. Hazırlık veya resmi maç fark etmez. Sahaya kazanmak için çıkacağız'' dedi.

Milliler, yarın saat 11.30'da özel uçakla Bergamo kentine hareket edecek. İtalya maçı için belirlenen aday kadroda şu isimler bulunuyor:
Rüştü Reçber, Volkan Demirel, Can Arat, Mehmet Aurelio, Tuncay Şanlı, Tümer Metin (Fenerbahçe), Hakan Şükür, Sabri Sarıoğlu, Arda Turan (Galatasaray), Gökhan Zan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez (Beşiktaş), Hüseyin Cimşir, Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor), Mehmet Topuz (Kayserispor), Servet Çetin (Sivasspor), Caner Erkin (Vestel Manisaspor), Serkan Kırıntılı (Ankaragücü), Hamit Altıntop, Halil Altıntop (Schalke 04), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Fatih Tekke (Zenit), Emre Belözoğlu (Newcastle United), Serhat Akın (Anderlecht).



AA
 
Top