• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Merkür Geri Gidiyor Size Bir Şey Olmasın

BeReNN

Alyam?
Özel üye
Astroloji meraklıları son günlerde hop oturup hop kalkıyor! Çünkü bu ay başında gerilemeye başlayan Merkür bu hareketini ay sonuna kadar sürdürüyor.
Merkür Geri Gidiyor Size Bir Şey Olmasın

Gezegenler yörüngelerinde asla geri hareket etmezler. Gece gökyüzünü gözlemlersek gezegenlerin birbirlerini takip eder şekilde Zodyak'ta ilerlediğine şahit oluruz. Normal şartlarda bir gezegenin Zodyak'taki hareketi batıdan doğuya doğrudur. Buna düz (direkt) hareket denir. Bu hareket saat yönünün tersinedir. Bizim yeryüzünden bakışımızla Zodyak'ta hereket etmekte olan bir gezegen Yavaşlar ve durursa; Zodyak burçlarının tersi istikametinde hareket ediyor gibi gözükür. Gezegen bu hareketiyle saat yönünde ilerlemeye başlar. Biz bu harekete 'geri hareket' deriz. Astrolojide Merkür gezegeni genel anlamda iletişim kontratlar yazılı metinler sözleşmeler ve sözlü taahhütler alım satım pazarlık ve eğitimle ilişkilendirilir.

BİLGİSAYARI YEDEKLEYİN


Merkür'ün gerileme zamanları eldeki her türlü projeyi gözden geçirmek eksiklerini bir kez daha değerlendirmek düzeltmek açısından çok olumludur. Merkür her türlü bilgi ve belgeleri iletişimle ilgili araç gereçleri de temsil ettiğinden; gerileme dönemlerinde özellikle bilgisayarların iyi korunması ve önemli bilgilerin yedeklenmesinde fayda var.

SAKIN İMZA ATMAYIN!

Merkür gerilemesinde kaçınılması gereken şey yeni şeyler yapmaktır. Yeni bir işe veya ilişkiye başlamak yeni bir anlaşma imzalamak yeni bir araba satın almak gibi. Bu dönemde yapılacak sözleşmelerde muhtemelen belge veya bilgi eksikliği söz konusu olabilir. Bu yüzden önemli adımlar atmak için Merkür'ün yönünün değişmesini beklemek faydalı olacaktır. Bu dönemde imzalanması gereken belgeler çok iyi okunmalı yeni satın alınacak şeyler çok iyi kontrol edilmeli ve parasal alışverişlerde dikkatli olunmalıdır. Merkür gezegeni 27 Ağustos 2011 tarihine kadar direkt hareketine dönüyor. Direkt harekete dönüşten sonraki birkaç gün boyunca da etkisi devam ediyor olacak.

MERKÜR'ÜN GERİLMESİ HANGİ BURCU NASIL ETKİLEYECEK?


KOÇ: Çocuklarla ilgili sorunlar yaşamamak adına adım atarken dikkatli olun. Aşk hayatınızda iletişim sorunları yanlış anlaşılmalar tatil programlarında değişiklikler olabilir.

BOĞA: Yaşam alanınızla ilgili konularda sorunlar yaşanabilir. Mümkünse evde değişiklikler yapma taşınma dekorasyon gibi konularda önemli yeni girişimlerinizi erteleyin.

İKİZLER:
Bilgi alışverişlerinde yavaşlama meydana gelebilir yazışmalarda sorunlar çıkabilir. Mümkünse konuşma yazışma ve anlaşmalarınızı erteleyin ya da inceleyerek yapın.

YENGEÇ:
Alacak verecek hesaplarında çok dikkatli olmalısınız parasal konularda iniş çıkışlar değişimler yaşanabilir. Hayati yatırımları bir süre daha ertelemek isabetli olabilir.

ASLAN:
Girişimleriniz ve sağlığınızla ilgili konularda ters giden olaylar yaşanabilir. Önemli anlaşmalar yazışmalar tanıtım ve pazarlamayla ilgili işlerde dikkatli olun.

BAŞAK:
Sağlığınızla ilgili kontrollerinizi aksatmamalısınız. Eğer varsa daha önce fark etmediğiniz rahatsızlıklarınızı tespit edebilirsiniz. Kendinize dikkat edin.

TERAZİ:
İş yatırımlarınızla ilgili konularda yazılı bilgileri veya anlaşmaları çok yakından takip etmenizde fayda var. Yakın arkadaşlarınızla parasal alışverişlerde dikkatli olun.

AKREP: İşinizle ilgili konularda yazılı bilgileri veya anlaşmaları çok yakından takip edin. Başkalarının işinde çalışıyorsanız yaptığınız işleri tekrar kontrol etmenizde fayda var.

YAY: Yurt dışına veya eğitime yönelik işlerinizle ilgili konularda yazılı bilgileri veya sözleşmeleri iyi okuyun. Hayatınızı gözden geçirme bilgilerinizi oturtma dönemindesiniz.

OĞLAK:
Ortaklaşa girişimlerden kaynaklanan gelirler müşterek sahip olduğunuz Kaynaklar ve muhasebe ile ilgili konularda dikkatli olmalı ve sözleşmeleri takip etmelisiniz.

KOVA:
Bir müddettir iyi giden ilişkilerinizde sorunlar yaşamamak adına iletişimde dikkatli olun. Mümkünse önemli yeni girişimlerle ilgili imzaları Eylül ayına erteleyin.

BALIK:
Yanınızda çalışanlarla ilişkilerinizde sorun yaşamamak adına adımlarınızı dikkatli atmalısınız. Sağlıkla ilgili konuları gözden geçirip beslenmenize dikkat etmelisiniz.
 
Top