Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Masterchef 10 Kasım Sonsuzluk yemeği tarifi! Sonsuzluk yemeği nasıl yapılır
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="yesim434" data-source="post: 1061783" data-attributes="member: 41"><p><strong>SONSUZLUK YEMEĞİ NEDİR? NASIL YAPILIR?</strong></p><p><strong>Sonsuzluk yemeği 10 Kasım gününe özel yapılan bir yemektir. Görüntüsü sonsuzluk işareti şeklindedir.</strong></p><p></p><p>[ATTACH=full]91537[/ATTACH]</p><p></p><p><strong>Sonsuzluk Yemeği’nin İçeriğinde Aşağıdakiler Olacak:</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>ÜÇ ŞEF TABAĞI SONSUZLUK TARİFİ İÇİN GEREKLİ MALZEMELER</strong></p><p></p><p> <strong>Tabanı için mayonez</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>1. Zeytinyağı</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>2. Yumurta</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>3. Limon</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Toprak için malzemeler</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>1. Kuzu göbeği mantarı (kuru) - bolu</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>2. Yulaf</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>3. Ceviz</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Pancar peltesi</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>1. Pancar</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>2. Tuz</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>3. Toz seker</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>4. Bal</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>5. Yaprak jelatin</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Ahtapot</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>1. Ahtapot (haşlanmış verilecek)</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>2. Sarımsak</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>3. Zeytinyağı</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>4. Tuz</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>5. Limon suyu</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Portakallı kereviz sapı</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>1. Zeytinyağı</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>2. Sap kereviz</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>3. Tuz</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>4. Toz seker</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>5. Portakal suyu</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>6. Portakal dilimi</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Sardalya</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>1. Taze sardalya -Çanakkale</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>2. Limon suyu</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>3. Tuz</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>4. Elma sirkesi</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>5. Yıldız anason</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Karides söğüş</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>1. Jumbo karides</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>2. Zeytinyağı</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>3. Tuz</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>4. Limon</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Zeytinyağlı pırasa</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>1. İnce pırasa (taze soğan gibi)</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>2. Zeytinyağı</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>3. Toz seker</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>4. Pirinç</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>5. Limon</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Fasulye tursusu</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>1. Taze fasulye</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>2. Limon</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>3. Elma sirkesi</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>4. Toz seker</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>5. Sarımsak</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Kırmızı lahana tursusu</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>1. Kırmızı lahana</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>2. Sirke</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>3. Limon</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>4. Toz seker</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Soğan tursusu</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>1. Arpacık soğan</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>2. Elma sirkesi</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>3. Toz seker</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>4. Tane karabiber</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>5. Su</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Salamura domates</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>1. Salkım domates</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>2. Sirke</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>3. Toz seker</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>4. Kakule</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>5. Kabuk tarçın</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>6. Yıldız anason</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>7. Bal</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>8. Uzum sirkesi</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>9. Su</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>10. Tuz</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Patlıcan için</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>1. Kemer patlıcan</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>2. Nar ekşisi</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>3. Sarımsak</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>4. Sumak</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>5. Kuru nane</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>6. Su</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>7. Tuz</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Dekor için</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>1. Dereotu</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>2. Maydanoz</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>3. Reyhan yapragı</strong></p><p></p><ul> <li data-xf-list-type="ul"><strong>– Balıkesir’den zeytinyağı</strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>– Kastamonu’dan sarımsak</strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>– Finike’den portakal</strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>– Kars’tan bal</strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>– Şanlıurfa’dan patlıcan</strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>– Marmara Bölgesi’nden dereotu</strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>– Kırşehir’den ceviz</strong></li> </ul></blockquote><p></p>
[QUOTE="yesim434, post: 1061783, member: 41"] [B]SONSUZLUK YEMEĞİ NEDİR? NASIL YAPILIR? Sonsuzluk yemeği 10 Kasım gününe özel yapılan bir yemektir. Görüntüsü sonsuzluk işareti şeklindedir.[/B] [ATTACH type="full"]91537[/ATTACH] [B]Sonsuzluk Yemeği’nin İçeriğinde Aşağıdakiler Olacak: ÜÇ ŞEF TABAĞI SONSUZLUK TARİFİ İÇİN GEREKLİ MALZEMELER[/B] [B]Tabanı için mayonez 1. Zeytinyağı 2. Yumurta 3. Limon Toprak için malzemeler 1. Kuzu göbeği mantarı (kuru) - bolu 2. Yulaf 3. Ceviz Pancar peltesi 1. Pancar 2. Tuz 3. Toz seker 4. Bal 5. Yaprak jelatin Ahtapot 1. Ahtapot (haşlanmış verilecek) 2. Sarımsak 3. Zeytinyağı 4. Tuz 5. Limon suyu Portakallı kereviz sapı 1. Zeytinyağı 2. Sap kereviz 3. Tuz 4. Toz seker 5. Portakal suyu 6. Portakal dilimi Sardalya 1. Taze sardalya -Çanakkale 2. Limon suyu 3. Tuz 4. Elma sirkesi 5. Yıldız anason Karides söğüş 1. Jumbo karides 2. Zeytinyağı 3. Tuz 4. Limon Zeytinyağlı pırasa 1. İnce pırasa (taze soğan gibi) 2. Zeytinyağı 3. Toz seker 4. Pirinç 5. Limon Fasulye tursusu 1. Taze fasulye 2. Limon 3. Elma sirkesi 4. Toz seker 5. Sarımsak Kırmızı lahana tursusu 1. Kırmızı lahana 2. Sirke 3. Limon 4. Toz seker Soğan tursusu 1. Arpacık soğan 2. Elma sirkesi 3. Toz seker 4. Tane karabiber 5. Su Salamura domates 1. Salkım domates 2. Sirke 3. Toz seker 4. Kakule 5. Kabuk tarçın 6. Yıldız anason 7. Bal 8. Uzum sirkesi 9. Su 10. Tuz Patlıcan için 1. Kemer patlıcan 2. Nar ekşisi 3. Sarımsak 4. Sumak 5. Kuru nane 6. Su 7. Tuz Dekor için 1. Dereotu 2. Maydanoz 3. Reyhan yapragı[/B] [LIST] [*][B]– Balıkesir’den zeytinyağı[/B] [*][B]– Kastamonu’dan sarımsak[/B] [*][B]– Finike’den portakal[/B] [*][B]– Kars’tan bal[/B] [*][B]– Şanlıurfa’dan patlıcan[/B] [*][B]– Marmara Bölgesi’nden dereotu[/B] [*][B]– Kırşehir’den ceviz[/B] [/LIST] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Turizmin başkenti olarak bilinen güneydeki ilimiz?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Masterchef 10 Kasım Sonsuzluk yemeği tarifi! Sonsuzluk yemeği nasıl yapılır
Top